Top voorwaarden vraagt ook om top .NET ontwikkelaars

Baan gegevens

 • Bedrijf: CareerValue B.V.
 • Plaats: Den haag
 • Plaatsingsdatum: 24-11-2013
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Den Haag te zoeken

Algemene omschrijving

Als .NET ontwikkelaar behoor je tot de beste van je vakgebied. Onze klant heeft namelijk ingangen bij de grote werkgevers van Nederland waar de projecten vaak een enorme omvang hebben en een grote impact. Technisch uitdagend en complex dus en met name gaat het hier om web projecten. Je bent het gewend om in wisselende teams te werken en kent een flexibel karakter, omdat de projecten ook variëren.

Het merendeel van je tijd besteed je op kantoor, op locatie, of middels het nieuwe werken.

Gestelde eisen

- Je hebt een afgeronde HBO opleiding (Informatica is pre)
- minimaal 4 jaar werkervaring als .NET ontwikkelaar in complexe omgevingen
- Je hebt goede kennis van C#
- Je hebt kennis van SharePoint
- Je blijft bij met nieuwe ontwikkelingen
- Je communiceert goed

Uren

40

Informatie over CareerValue B.V.

Deze organisatie behoort al jaren tot de allerbeste werkgevers in Nederland en als je de kans krijgt om je hier bij aan te sluiten dan moet je die zeker pakken.

CareerValue B.V.
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Technisch Applicatiebeheerder

  Eergisteren geplaatst door Experis

  Je werkt binnen het ICT team aan het verbeteren en beheren van één of meerdere Applicaties. Je geeft 2de lijns support aan de gebruikers. Op basis van eisen en wensen uit de business ben je in staat de vertaalslag (functioneel ontwerp) naar oplossingen te maken. Daarnaast ondersteun je ook in het beheer van de (standaard) oplossingen die worden ingezet. Je lost proactief en zelfstandig complexe incidenten en problemen op en je identificeert, signaleert en analyseert (urgente) problemen en...

  Experis
 • Frontend Developer Angular JS

  Eergisteren geplaatst door CareerValue B.V.

  Het is nog maar een klein team maar de opdrachten stapelen zich op. Hier wordt op ERP applicaties een laag gemaakt. Het gaat primair om frontend kennis maar tevens is het belangrijk dat er extra Angular JS kennis aan het team wordt toegevoegd. Dit omdat de organisatie heeft gekozen voor dit framework mede ook in verband met de onderhoudbaarheid van de applicaties.

  ICTerGezocht
 • Angular JS developer gezocht bij intelligente softwarebouwer

  Toegevoegd op 19-09-2014 door CareerValue

  Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar ervaren frontend ontwikkelaars met goede Angular JSkennis.Daarnaast is het belangrijk dat je tenminste 4 jaar ervaring hebt in frontend ontwikkeling en niet bang bent om straks ook nieuwe technieken uit te proberen.Je komt te werken in een team met collega's van  verschillende pluimage en ze hebben in elk geval allemaal veel passie voor IT.Het is jouw taak straks om deze vooral backend gerichte collega's te helpen met mooie en slimme frontend...

  CareerValue
 • Frontend Developer Angular JS

  Toegevoegd op 19-09-2014 door CareerValue

  Het is nog maar een klein team maar de opdrachten stapelen zich op. Hier wordt op ERP applicaties een laag gemaakt. Het gaat primair om frontend kennis maar tevens is het belangrijk dat er extra Angular JS kennis aan het team wordt toegevoegd. Dit omdat de organisatie heeft gekozen voor dit framework mede ook in verband met de onderhoudbaarheid van de applicaties.

  CareerValue
 • Administratief Binnendienst Medewerker ( Duitstalig )

  Toegevoegd op 18-09-2014 door Luba Uitzendbureau

  De werkzaamheden bestaan uit het digitaal verwerken van orders die via de webshop binnen komen en je zorgt dat de administratie sluitend is. Daarbij ben je het aanspreekpunt voor Duitstalige klanten. Wanneer er klachten zijn of andere problemen dan ben je in staat die ook op te lossen. Je bent het aanspreekpunt van ondernemers die werkzaam zijn in Duitsland. Alle logistieke verwerking van de weborders vallen onder je verantwoordelijkheid, evenals de administratieve afhandeling.

  Luba Uitzendbureau

DenHaagVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Den Haag

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 894
 • Aantal bedrijven: 132
 • Aantal CV's: 5.131