Job Promo BV

Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Job Promo BV

Job Promo BV Job Promo is gespecialiseerd in online personeelswerving en plaatst uw vacature met bedrijfsnaam en logo in één keer op de grootste en beste vacaturebanken, banen zoekmachines en Social Networking sites (a la Hyves). Zo heeft uw vacature het grootste bereik van Nederland, vindt u zelf de beste kandidaat en bespaart u veel geld en tijd.

Onze dienstverlening blijft niet beperkt tot het plaatsen van vacatures. Job Promo adviseert en maakt wervende en bondige vacatureteksten die surfende kandidaten over de digitale streep trekken om op uw vacatures te reageren. Na plaatsing filteren wij reacties en bedanken ongeschikte kandidaten voor de genomen moeite. Het resultaat: een serieus aanbod van topkandidaten waaruit u uw keuze kunt maken.


VACATURES PLAATSEN
Vacatures zijn snel een gemakkelijk geplaatst via Job Promo. U logt in op jobpromo.nl en beschikt direct over uw eigen Vacature Assistent. Zo kunt u nieuwe vacatures snel op internet plaatsen en vacatures beheren vanuit één eenvoudige toepassing.

Uw Vacature Assistent is altijd beschikbaar via het internet en dus te gebruiken vanaf elke computer met een internetverbinding. U kunt vacatures, logo's, contactpersonen toevoegen, opgemaakte vacatures kopiëren en plakken vanuit bijvoorbeeld Word en de opmaak van uw vacature wijzigen zonder HTML codes. Voor het gebruik is geen instructie of training nodig.

Adresgegevens

Job Promo BV
Raadhuisstraat 102t
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
http://www.jobpromo.nl

Geen Vacatures van Job Promo BV

Job Promo BV heeft nog geen vacatures geplaatst.

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank