Microplus Computersystemen B.V.

Den Haag, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Microplus Computersystemen B.V.

Microplus Computersystemen B.V. Het leveren van IT producten voor kantoorautomatisering is een van de vier pijlers waarop Microplus rust. Uiteraard zijn wij Certified Partner van de belangrijkste hardware fabrikanten. Zo kunt u voor het complete leveringsprogramma van IBM, Hewlett Packard – maar bijvoorbeeld ook voor Dell u bij ons terecht.

Sinds 1987 staan wij klaar voor onze klanten. Geeft u de voorkeur aan een ander merk? Geen probleem, er is geen merk dat wij niet kunnen leveren.

Flexibiliteit en betrokkenheid zijn sleutelwoorden in onze dienstverlening. Op basis van onze kennis van de ICT markt willen wij onze klanten voor nu én voor de toekomst de beste oplossing bieden. Dankzij korte communicatie lijnen is onze boodschap altijd helder en toegespitst op uw organisatie.

Adresgegevens

Microplus Computersystemen B.V.
Saturnusstraat 60, Unit 1
Den Haag, Zuid-Holland
http://www.microplus.nl
+31 (0)70 - 413 11 33

Geen Vacatures van Microplus Computersystemen B.V.

Microplus Computersystemen B.V. heeft nog geen vacatures geplaatst.

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank