Koerier Albert Heijn Online met ambitie tot dronepiloot? Regio Den Haag

Baan gegevens

 • Bedrijf: Consolid
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 08-11-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Beveiliger regio Den Haag met urengarantie

  Vandaag geplaatst door Consolid

  Consolid is voor diverse opdrachtgevers op zoek naar beveiligers. De werkzaamheden zijn heel wisselend. Tot receptieposten, toegangscontroles uitvoeren en andere beveiligingswerkzaamheden. Heb je interesse in een nieuwe uitdaging en ben je flexibel en serieus met het vak bezig dan zijn wij op zoek naar jou.

  Consolid
 • Koerier Albert Heijn Online, regio Den Haag

  Toegevoegd op 14-03-2019 door Consolid

  Wil je eens wat anders doen? Werk dat goed betaalt en waarmee je door de werkzaamheden je CV upgrade? Als bezorger bij Albert Heijn Online bezorg je per dienst bij gemiddeld 15 klanten de boodschappen tot in de keuken. Lekker voor je bankrekening én je CV; je bouwt veel rijervaring op, leert goed je tijd managen en werkt aan je sociale vaardigheden! Door het tillen van de boodschappen blijf je bovendien ook nog eens fit. Dag sportschoolabonnement! Rijden met een bakwagen in een drukke...

  Consolid
 • Servicemonteur W

  Toegevoegd op 14-03-2019 door iDealMatch Zoetermeer

  Je gaat zelfstandig aan de slag aan het onderhouden en repareren van werktuigbouwkundige installaties en toestellen zoals o.a. CV installaties, kachels, gasboilers, koelmachines en luchtbehandelingsinstallaties. Je werkt zelfstandig op locatie en gaat af en toe ook samen met collega's op pad. Je verhelpt storingen aan en onderhoudt de (koeltechnische) installaties.

  iDealMatch
 • Productieplanner

  Toegevoegd op 14-03-2019 door Office

  Voor een mooi bedrijf actief als zowel producent als leverancier van systeemwanden en glasoplossingen zijn wij opzoek naar een productieplanner. Wat ga je doen als productieplanner?Plannen van productie zoals glas, deuren en kozijnen;Optimaliseren van de goederenstroom;Contact onderhouden met je collega'sBijsturen en ingrijpen waar nodig.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Word fulltime UX-designer in Zoetermeer

  Toegevoegd op 14-03-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Wat ga je doen? Als UX-designer in Zoetermeer, houdt jij je bezig met het ontwerpen van een betekenisvolle en aangename gebruikerservaring! Jouw rol is dus essentieel in de tevredenheid van de gebruiker. Je gaat je bezighouden met het opstarten van projecten die te maken hebben AI, VR, User Experience en Data Intelligence. Ofwel veel ontwikkelen, uitproberen en verbeteren!   Wie ben jij? Jij bent de persoon die barst van energie, een passie heeft voor technologie...

  YoungCapital

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank