Aangiftemedewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: Bollard Accountants & Belastingadviseurs
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 04-05-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Bollard Accountants & Belastingadviseurs is een accountants- en belastingadvieskantoor dat gelooft in de eigen kracht van haar medewerkers. Waarbij er ruimte is voor thuiswerken, flexibele werktijden en het inplannen van eigen werkzaamheden. Hiermee creëren we een balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. De bedrijfscultuur is informeel, de wijze van communiceren is direct en de besluitvormingslijnen zijn kort. Wij zijn een hecht team met een zeer hoge mate van collegialiteit, waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Wij verzorgen met 21 medewerkers het samenstellen van het jaarwerk, de fiscale aangifte, salarisverwerking en de advisering.

Wij zijn op zoek naar een ervaren

Aangiftemedewerker
24 - 32 uur

Over de functie van Aangiftemedewerker
Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandige, gezellige en ervaren nieuwe collega die ons fiscale team komt verstevigen. Hij/Zij is momenteel al actief op een fiscale afdeling binnen een accountancy of administratiekantoor en is opzoek naar een nieuwe plezierige werkomgeving met nieuwe uitdagingen. Door jouw activiteiten zorg je ervoor dat de klanten hun belastingaangifte juist en tijdig ontvangen. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van zowel aangiften inkomstenbelasting als vennootschapsbelasting. Naast het hebben van een brede kennis, schroom je je niet om van de kwaliteiten van je collega’s gebruik te maken voor een efficiënte dienstverlening richting de cliënt. Vind jij jezelf terug in deze omschrijving, ben je ook communicatief sterk en spreekt deze functie je aan, dan heten wij jou van harte welkom als onze nieuwe collega.

Gestelde eisen

Opleiding: MBO+ / HBO of RB Belastingadviseurs
Werkervaring: > 3 jaar
Soortgelijke werkervaring op een administratie of accountantskantoor is een must.
Ervaring met Nextens is een pré.

Persoonlijke eigenschappen:
• nauwkeurig
• vakkundig
• contactuele vaardigheden
• cliëntgericht
• kunnen samenwerken

Positie: legt verantwoording af aan hoofd fiscale afdeling

Uren

24 - 32

Salaris

N.O.T.K.

Meer informatie

Goede arbeidvoorwaarden, zeer prettige en informele werksfeer, mogelijkheid tot professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een onbepaalde tijd contract hoort bij de perfect match tot de mogelijkheden. Salarisindicatie € 2.500 - € 3.500. Pensioenregeling is een 6% beschikbaar premiestelsel, welke volledig door de werkgever wordt vergoed.

Solliciteren op de functie van Aangiftemedewerker
Wij nodigen je graag uit te reageren. Laat je cv en motivatie achter via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton.

Voor nadere informatie of sollicitaties kan je contact opnemen met Bas Dalmulder via de mail Dalmulder@bollard.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Financieel Medewerker, Administratief Medewerker, Financieel Administratief, Belastingadviseur, Accountant, Administratie

Informatie over Bollard Accountants & Belastingadviseurs

Bollard Accountants & Belastingadviseurs
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Secretaresse

  Toegevoegd op 26-05-2021 door CAOP

  Het CAOP is op zoek naar een ervaren en enthousiaste secretaresse. Ben jij een echte spin in het web? Solliciteer dan direct! CAOP heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor een Secretaresse 32 uur Het CAOP is op zoek naar een ervaren en enthousiaste secretaresse! Ben jij een echte spin in het web? Kun je snel schakelen en ben je een ster in plannen en organiseren? Vind je het leuk om voor diverse opdrachtgevers tegelijk te werken? Kom dan ons team versterken! Team Je...

  Adver-Online BV

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank