Secretaresse

Baan gegevens

 • Bedrijf: CAOP
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 02-12-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Het CAOP is op zoek naar een ervaren en enthousiaste secretaresse. Ben jij een echte spin in het web? Solliciteer dan direct!

CAOP is op zoek naar een

Secretaresse
32 uur

Het CAOP is op zoek naar een ervaren en enthousiaste secretaresse! Ben jij een echte spin in het web? Kun je snel schakelen en ben je een ster in plannen en organiseren? Vind je het leuk om voor diverse opdrachtgevers tegelijk te werken? Kom dan ons team versterken!

Team
Je maakt deel uit van het secretariaat van het CAOP dat bestaat uit 14 collega's. Het secretariaat ondersteunt diverse projectleiders, secretarissen en adviseurs binnen het CAOP. Daarnaast worden er ook klussen voor externe opdrachtgevers uitgevoerd.

Wat ga je doen als Secretaresse?
Als secretaresse werk je voor diverse opdrachtgevers van het CAOP. Je verricht daarbij alle voorkomende secretariële werkzaamheden. Je staat open voor een flexibele indeling van je werktijden. Je treedt op als eerstelijns vraagbaak en wikkelt zaken zelfstandig af. Je verzorgt de correspondentie en de notulen voor diverse projecten en commissies. Ook ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en het beheer van diverse (digitale) administratieve processen. Tevens organiseer je uiteenlopende bijeenkomsten en je bereidt deze bijeenkomsten voor.

Gestelde eisen

 • Je hebt mbo+ werk- en denkniveau en een relevante opleiding.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent stressbestendig, breed inzetbaar, flexibel, kunt goed zelfstandig werken en snel schakelen.
 • Je bent proactief, innovatief en kunt goed prioriteiten stellen.
 • Je bent klantgericht en samenwerken in teamverband is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent zeer vaardig in het werken met geautomatiseerde systemen, zoals Word, Excel en Outlook.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Uren

32

Meer informatie

 Werken aan maatschappelijke uitdagingen en complexe arbeidsvraagstukken. Dat is wat we bij het CAOP doen. Vol passie houden wij ons dagelijks bezig met actuele onderwerpen als het lerarentekort, de werkdruk in zorg en onderwijs, de invloed van technologie op de werkvloer, duurzame ontwikkeling van werkenden en werkzoekenden, cao-onderhandelingen, en nog veel meer. Dit doen we door advies, onderzoek, opleiding en ondersteuning te bieden. Maar ook door opdrachtgevers fonds-, project- en programmamanagement uit handen te nemen. Samen werken we aan een betere samenleving, zorgen we voor impact en maken we écht het verschil.

Wat biedt CAOP jou?
Wij bieden een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s, waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.246,24,- (schaal 6 CAO-CAOP) bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuzebudget.

Meer weten?
Meer informatie over deze functie kun je krijgen bij Annette Peeters, leidinggevende secretariaat, tel. 070 37 65 980. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Sanneke Zegwaard, HR-adviseur, tel. 06 517 207 14.

Solliciteren?
Stuur ons uiterlijk 9 januari a.s. een motivatie en je CV via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton.

Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest en een integriteitscan kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor een referentiecheck wordt vooraf toestemming gevraagd.

Het CAOP staat middenin de samenleving en werkt dagelijks aan maatschappelijk uitdagingen. Dat kan alleen als onze organisatie een goede afspiegeling is van de maatschappij. Wij streven naar divers en inclusief samengestelde teams, waarin respect centraal staat. Alleen dan leren wij onze maatschappij beter te begrijpen en kunnen onze adviezen van waarde zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Secretaresse, Secretarieel, Assistent, mbo, vacature Den Haag

Informatie over CAOP

CAOP
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank