Sr. Salarisadministrateur / Applicatiebeheerder bij NWO

Baan gegevens

 • Bedrijf: NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek)
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 01-12-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Sr. Salarisadministrateur / Applicatiebeheerder bij NWO
Als medewerker PSA werk je aan de algemene ondersteuning in het HR- en Salarissysteem, de salarisverwerking en het opstellen van rapportages.

Dat betekent dat je bezig bent met

 • het voorbereiden en verwerken van mutaties in de systemen, het verrichten van controlewerkzaamheden en het maken van salarisberekeningen. Vanzelfsprekend ben je in deze rol in staat zelfstandig de maandelijkse salarisverwerking te verzorgen.
 • Verder ben je samen met de Functioneel Beheerder verantwoordelijk voor het onderhoud op de systemen binnen de PSA.
 • Daarnaast geef je voorlichting en advies aan medewerkers over administratieve en arbeidsvoorwaardelijke zaken en werk je veel samen met de P&O adviseurs in de nog in te richten frontdeskfunctie. Tenslotte ben je in staat zowel standaard- als maatwerkrapportages te maken op het gebied van P&O en Salarisadministratie ten behoeve van de interne organisatie. Denk hierbij aan stuurgetallen en trendlijnen waarmee je de organisatie ondersteunt in haar doel: een verdere groei naar volwassenheid. Je trekt conclusies uit de rapportages en je adviseert samen met het team aan het MT P&O.
Kortom, je bent een allrounder op het gebied van Personeels- en Salarisadministratie! We zijn daarom op zoek naar een ervaren medewerker PSA (32-38 uur) per week.

Gestelde eisen

 • hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een afgeronde opleiding op gebied van salarisadministratie (minimaal Praktijkdiploma Loonadministratie)
 • relevante werkervaring bij voorkeur op het gebied van salarisadministratie en heb je financieel en boekhoudkundig inzicht;
 • uitstekende kennis van Office en je bent een Excel- deskundig
 • expertise, kennis en affiniteit m.b.t. data analyses en financiën
 • Ervaring met Beaufort en Youforce van VismaRaet is een sterke pre;
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
Verder behoud je in stressvolle situaties het overzicht, ben je initiatiefrijk, accuraat, betrokken, heb je een sterke teamgeest en sta je open voor verandering en vernieuwing.

Je bent pro-actief en signaleert ontwikkelingen in het vakgebied welke je samen met het team vertaalt in concrete acties.

Hier kom je te werken
In totaal werken er twintig medewerkers bij P&O, verdeeld over drie teams: Beleid en projecten (B&P), Personeels- en salarisadministratie (PSA) en P&O Advies.

De afdeling PSA verzorgt de personeels- en de salarisadministratie van NWO-D voor zo'n 750 medewerkers. Verder is het functioneel beheer van de HR-systemen belegd op deze afdeling.

Het is onze verantwoordelijkheid te zorgen voor een tijdige en correcte betaling van de salarissen - we werken met eHRM van VISMA-RAET-, het onderhoud van de personeelsadministratie en het leveren van data voor het personeelsbeleid. Voor zowel leidinggevenden als werknemers is de PSA aanspreekpunt voor vragen op het gebied van salaris, administratieve en arbeidsvoorwaardelijke aard. Deze basis is goed op orde en inmiddels is de afdeling in een fase om de PSA verder te professionaliseren en nog meer te laten aansluiten bij de behoeftes en vraagstukken uit de organisatie. Dat betekent dat we steeds meer werken met data, dat we meer naar een frontdesk-rol voor medewerkers bewegen en dat we vernieuwingen in het personeelsbeleid omarmen.

Dit bieden wij jou
 • een dienstverband van 32-38 uur voor de duur van 1 jaar met daarna de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij goed functioneren bij een fijne en groeiende werkgever met een maatschappelijk relevante opdracht;
 • een uitdagende functie met een passend salaris vanaf 3.161 euro (schaal 9 tot maximaal 4.789 euro (schaal 10) CAO-OI, bruto per maand afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring en op basis van een 38-urige werkweek;
 • 13e maand;
 • 42 vakantiedagen per jaar op fulltime basis; goede pensioenvoorziening;
 • ruime opleidingsmogelijkheden; gunstige ouderschapsverlofregeling.
De (hoofd) standplaats van deze functie is NWO Den Haag, waarbij je de mogelijkheid hebt om thuis te werken op een ‘50/50-basis’.

Uren

32 - 38

Salaris

€ 3.161,- TOT € 4.789,-

Meer informatie

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is een van de belangrijkste wetenschapsfinanciers in Nederland en zorgt voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. NWO bestaat uit een Domeinorganisatie en een Institutenorganisatie. De NWO-Domeinenorganisatie investeert jaarlijks bijna een miljard euro in nieuwsgierigheidsgedreven onderzoek, vraaggestuurd onderzoek met maatschappelijke impact en onderzoeksinfrastructuur. Op basis van adviezen van deskundige wetenschappers en experts uit binnen- en buitenland selecteert en financiert NWO onderzoeksvoorstellen aan universiteiten en kennisinstellingen. De NWO-Domeinenorganisatie wordt gevormd door circa 750 bevlogen en betrokken medewerkers.

Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek en het vergroten van wetenschappelijke en maatschappelijke impact, kortom het succes van NWO, valt of staat met de inzet, kwaliteit, bevlogenheid en diversiteit van onze medewerkers. We werken elke dag weer aan een inclusieve omgeving waarin alle medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen en zich gewaardeerd en betrokken voelen. Een werkomgeving waarin ruimte is voor verschillen en waarin iedereen kan uitblinken, zich geïnspireerd en gemotiveerd voelt. De kernwaarden van NWO zijn betrokken, betrouwbaar, verbindend en grensverleggend.

Kom jij samen werken aan wetenschap?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeroen de Kruijff (hoofd PSA) via telefoonnummer 06-13857781, maar bij voorkeur via mail: j.dekruijff@nwo.nl.

Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Nicole Verhoeven (adviseur P&O) via telefoonnummer 06-12200525 of per mail via: n.verhoeven@nwo.nl.

Is je interesse gewekt? Reageren kan tot en met 14 december 2022. Gesprekken vinden plaats in de week daarna.

Een referentie check kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen we niet op prijs.

Informatie over NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek)

NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek)
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Management Assistent

  Toegevoegd op 16-01-2023 door Independent Recruiters

  Als Management Assistent ben jij absoluut onmisbaar, je zorgt voor het reilen en zeilen op kantoor in Rotterdam. Bij dit internationale bedrijf waar veiligheid omtrent transport top prioriteit is, ben jij de stabiele factor op kantoor. Jij weet de weg te wijzen bij vragen en kwesties rondom facilitair, administratie. Ben jij daarnaast goed in het regelen en opzetten van events en kun jij tegelijkertijd het aanspreekpunt zijn voor jouw directe collega's?Ingewikkelde agenda's beheren schrikt...

  Independent Recruiters
 • Management Assistent

  Toegevoegd op 05-01-2023 door Independent Recruiters

  Als Management Assistent ben jij absoluut onmisbaar, je zorgt voor het reilen en zeilen op kantoor in Rotterdam. Bij dit internationale bedrijf waar veiligheid omtrent transport top prioriteit is, ben jij de stabiele factor op kantoor. Jij weet de weg te wijzen bij vragen en kwesties rondom facilitair, administratie. Ben jij daarnaast goed in het regelen en opzetten van events en kun jij tegelijkertijd het aanspreekpunt zijn voor jouw directe collega's?Ingewikkelde agenda's beheren schrikt...

  Independent Recruiters
 • Crediteuren Medewerker voor 6 mnd

  Toegevoegd op 09-12-2022 door Independent Recruiters

  Lijkt het jou gaaf om voor 12 entiteiten binnen de Benelux de crediteurenadministratie te doen? Deze multinational legt de focus op het bieden van voeding om de wereld gezonder te maken. Wat dit bedrijf zo speciaal maakt is dat zij bekend staan om de work-life Balance en graag met je mee denken op carrière gebied. Sluit dit aan bij jouw ervaring en wensen? Reageer dan snel! Lijkt het jou gaaf om voor 12 entiteiten binnen de Benelux de crediteurenadministratie te doen? Deze multinational legt...

  Independent Recruiters

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank