Senior adviseur internationaal (zorg/ict) ervaring

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nictiz
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: Eergisteren
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Vacature senior adviseur internationaal (32-36 uur)

Wil je graag bijdragen aan een veilige en digitale gegevensuitwisseling in de zorg, ook in Europa? Ben je altijd al erg geïnteresseerd geweest in internationaal en Europees beleid? En ben je op korte termijn beschikbaar? Dan zoeken we jou!

We zoeken een senior adviseur internationaal voor 32-36 uur per week.
 
Functie inhoud
Als adviseur internationaal help je het nationale digitale zorgbeleid te versnellen, versterken en duurzaam te borgen in de internationale beleidsontwikkelingen en -gremia. Je zult werkzaam zijn op de volgende vier beleidsterreinen:

 1. Bevorderen digitale zorg: het vergroten van de interoperabiliteit tussen zorginformatiesystemen, zodat de zorgverlener en patiënt ongeacht waar hij/zij zich bevindt zijn zorginformatie kan opvragen. De activiteiten vinden plaats op wereldwijd, EU en bilateraal niveau.
 2. Exporteren excellente Nederlandse (digitale) zorg: het verbinden van internationale standaarden en eenheid van taal in Nederland en het buitenland en het hierdoor creëren van een grotere afzetmarkt voor Nederlandse oplossingen.
 3. Meer halen uit Europa: het sturen van Europees beleid door structurele en actieve deelname aan Europese projecten en activiteiten in lijn met de nationale agenda.
 4. Nederland internationaal- en informatie-bewust bekwaam: het vergroten van het internationale bewustzijn in het Nederlandse ecosysteem.

Jouw doel? Bijdragen aan deze beleidsterreinen via allerlei activiteiten, projecten en programma's voor verdere digitalisering in de zorg. Het is hierbij van belang dat je de verbinding legt tussen het Nederlandse en internationale beleid én het Nederlandse zorgveld.
 

Gestelde eisen

Functie eisen

 • Je hebt een opleiding op universitair niveau afgerond en kennis van en affiniteit met digitalisering binnen de zorg;
 • Je bent technisch aangelegd en hebt ruime ervaring (+5 jaar) met gegevensuitwisseling in de zorg en informatiestandaarden;
 • Je hebt ruime ervaring (+5 jaar) met beleidsvorming in de zorg en ICT en bent politiek-bestuurlijk sensitief;
 • Je hebt kennis van en affiniteit met Europa;
 • Je hebt de mentaliteit van een teamspeler, maar je kan ook goed zelfstandig projecten leiden;
 • Je bent een strateeg en netwerker;
 • Je bent een verbindend persoon, die goed kan schakelen en flexibel is;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en bent communicatief vaardig.
 

Uren

Zie tekst.

Informatie over Nictiz

Over NictizNictiz is de kennisorganisatie voor digitale informatie-uitwisseling in de zorg. Nictiz ontwikkelt en beheert informatiestandaarden, waarin generieke bouwstenen zoals de zibs steeds meer gebruikt worden als basis. Deze standaarden zijn nodig om het uitwisselen van informatie in de zorg mogelijk te maken. Daarbij adviseert Nictiz zorginstellingen en softwarespecialisten bij de implementatie van standaarden en optimalisatie van gegevensuitwisseling.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • .NET Core Developer | C# | Kubernetes

  Vandaag geplaatst door iSense

  Ben jij een .NET Core Developer en wil je werken binnen een hele toffe en innovatieve omgeving? Heb je kennis van C#, Kubernetes en MySQL? Reageer dan snel! Ontwikkelen van online platform door middel van .NET Core, C# en SQL;Optimaliseren van performance en uptime; Wegwerken van bugs; Koppelingen maken met andere microservices; Werken aan innovatieve projecten en nieuwe features. 

 • Platform Engineer | AWS | Kubernetes | Kafka

  Vandaag geplaatst door iSense

  Ben jij een enthousiaste Platform Engineer die organisaties graag verder helpt met de ontwikkeling van nieuwe data platformen? Heb je daarnaast ervaring met AWS, Kubernetes, Kafka en Spark? Neem dan contact met mij op!Automatiseren van het AWS dataplatform;Deployen van containers op Kubernetes; Uitrollen van databases en S3 buckets; Verder ontwikkelen en professionaliseren van data platform; Inrichten van monitoring en onderhoud van documentatie; Nauw samen werken met platform engineers, data...

 • Open sollicitatie bij iSense ICT Professionals

  Toegevoegd op 31-07-2020 door iSense ICT Professionals

  Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar staat er op dit moment geen vacature open die op jouw wensen aansluit? Stuur ons dan een open sollicitatie! Vul hieronder jouw gegevens in en upload jouw CV. Zodra wij een passende functie hebben, nemen wij contact met je op!Over iSenseiSense is een jonge, energieke en ambitieuze specialist in de ICT arbeidsbemiddeling. iSense helpt je bij het vinden van een baan op operatie, business consultancy en (project/lijn) management niveau. Een baan waarin...

 • PHP Developer bij fris en groeiend web bureau!

  Toegevoegd op 31-07-2020 door CareerValue B.V.

  De organisatie is op zoek naar een programmeur die in staat is om software te onderhouden en uit te breiden voor de e-commerce, logistieke en marketing activiteiten binnen de organisatie.Je gaat dit doen binnen een development team van zo'n 5 man waarbij de projecten veel zelfstandigheid en creativiteit van je vragen. Tevens word je continue geprikkeld om jezelf te verdiepen in de steeds vernieuwende technieken.Omdat het team jong is (25-35) is het wenselijk dat je ook in deze leeftijdsgroep...

 • Consultant | Moogsoft | Splunk

  Toegevoegd op 31-07-2020 door iSense ICT Professionals

  Heb jij ervaring op het gebied van Moogsoft of Splunk?  Wil jij een volgende stap maken richting consultancy maar niet de techniek loslaten? Dan is dit een mooie stap in je carrière! Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van data tools/platformen bij klanten;Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van klanten op technisch gebied;Zelf scripten, programmeren en maken van interfaces;Nazorg leveren na afloop van een implementatie;Je bent in staat een vertaalslag te maken tussen...

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank