Adviseur Communicatie

Baan gegevens

 • Bedrijf: SGZ
 • Plaats: Zoetermeer
 • Plaatsingsdatum: 29-11-2017
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

De eerstelijnszorg is continue in beweging. Zoals verschuiving van tweedelijns zorg naar eerstelijns zorg en intensievere samenwerking tussen zorgaanbieders. De SGZ speelt als netwerkorganisatie voor de Zoetermeerse eerstelijns zorgaanbieders, op deze ontwikkelingen in. Samenwerking is een belangrijk instrument dat wordt gebruikt om dit te realiseren. optimale interne en externe communicatie is hierdoor belangrijker dan ooit.
Daarom zoeken wij voor deze nieuwe functie een ondernemende en doelgerichte:

Adviseur Communicatie - 24 uur -

Jouw werkzaamheden: De functie van adviseur communicatie valt onder directie. Het is een nieuwe functie waarin ruimte is voor eigen invulling. De werkzaamheden worden verricht vanuit het centraal bureau van de SGZ, waar je met 40 collega´s werkzaam bent in een plezierige en informele werksfeer. Als adviseur communicatie ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het communicatiebeleid, waaronder het opstellen van een communicatieplan, en het creëren van draagvlak voor de uitvoering hiervan.
De adviseur communicatie adviseert en ondersteunt de directie en leidinggevenden over communicatiemix en –oplossingen. Het verzorgen en uitvoeren van het PR-beleid behoort tevens bij de functie als adviseur communicatie. Dit houdt o.a. in het schrijven, beoordelen en/of redigeren van zowel online als offline content, in het bijzonder het SGZ jaarverslag, foldermateriaal, nieuwsberichten, persberichten, wervende artikelen en social media uitingen. Als adviseur communicatie ben je eindverantwoordelijk voor de structuur en het beheer van de SGZ folderlijn, het SGZ intranet, de SGZ publieke website en aanverwante websites & SGZ social media.

Gestelde eisen

Heb jij:

 • Een afgeronde HBO of universitaire op gebied van communicatie;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als communicatie adviseur of in een soortgelijke functie;
 • Een overtuigende schrijfstijl, creativiteit, communicatieve vaardigheden en een planmatige en zelfstandige werkwijze;
 • Affiniteit met de gezondheidszorg;
 • Ervaring met zakelijke social media.

Uren

24 uur

Meer informatie

Wij bieden:

 • Een nieuwe uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng en invulling;
 • Een informele werksfeer met korte lijnen naar de directie en verschillende afdelingen;
 • Deelname aan pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring salariëring volgens salarisschaal 10 (maximaal € 4.101,00 bruto per maand) of salarisschaal 11 (maximaal € 4.612,00 bruto per maand) o.b.v. een 100% aanstelling (38 uur per week) volgens de CAO- Gezondheidscentra;
 • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een opleidingsbudget en een eindejaarsuitkering. SGZ hecht groot belang aan deskundigheidsbevordering van haar personeel.  
Meer weten of direct solliciteren? Voor meer informatie over de vacature kun je bellen naar telefoon: 079–3208686. Of kijk op www.zoetermeergezond.nl Jouw gemotiveerde sollicitatiebrief, voorzien van curriculum vitae, zien wij graag tegemoet voor 13 december a.s. en kan gericht worden aan de Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer, ter attentie van Colinda van ‘t Hof, afdeling personeelszaken, mail naar werken@sgzoetermeer.nl.

Informatie over SGZ

De Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer (SGZ) stelt zich ten doel de kwaliteit van de eerstelijnsgezondheidszorg in Zoetermeer te bevorderen. Daartoe ondersteunt ze hulpverleners in hun onderlinge samenwerking en op facilitair vlak. De SGZ is daarnaast ook werkgever van huisartsen, fysiotherapeuten en apothekers, beheerder van de......
Lees meer over SGZ

SGZ
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Basisarts psychiatrie

  Gisteren geplaatst door Maandag® Den Haag

  Ben jij een basisarts met een passie voor de psychiatrie en werk je graag met verschillende disciplines samen om herstelgericht de levens van patiënten in opname te verbeteren? Voor een opdrachtgever in de regio van Den Haag zoeken wij een basisarts voor 36 uur. Je hebt de dagelijkse leiding over de afdeling, onder supervisie van de psychiater. Je stelt indicaties en voert diagnostische werkzaamheden uit, zoals het bespreken van het behandelplan met de cliënt. Je verricht...

  Maandag®
 • GZ psycholoog

  Gisteren geplaatst door Maandag® Den Haag

  Voor de regio Den Haag zoeken wij vakbekwame GZ-Psychologen. Bij Maandag® kun je werkzaam zijn binnen de organisatie van jouw keus: bijvoorbeeld in de GGZ, gehandicapten- of ouderenzorg.Je vindt het bijvoorbeeld interessant om vanuit een vast dienstverband verschillende opdrachten te vervullen, of juist een opdracht voor de kortere termijn te vervullen.Het aantal uren en de startdatum zijn uiteraard bespreekbaar en in overleg.

  Maandag®
 • Maatschappelijk werker Wijkteam

  Gisteren geplaatst door Maandag® Den Haag

  Als maatschappelijk werker in de regio Den Haag ga je aan de slag volgens de herstelgerichte FACT-methodiek. De complexiteit van de problematiek is hoog, waardoor je veel facetten van de psychiatrie leert kennen. Je werkt nauw samen met collega's, ketenpartners en (het netwerk van) de patiënt.

  Maandag®
 • Verpleegkundige

  Gisteren geplaatst door Maandag® Den Haag

  Bij Maandag® kun je binnen verschillende afdelingen van het ziekenhuis aan de slag. Maandag® biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen! Jouw competenties, ambities en loopbaan staan bij ons centraal.Om ons zorg team te versterken zijn wij opzoek naar een leergierige verpleegkundige die van afwisseling in het werk houdt en graag de verantwoordelijkheid neemt.

  Maandag®
 • Operatieassistent

  Gisteren geplaatst door Maandag® Den Haag

  Ben jij de operatieassistent die zorgt dat de operatie vlekkeloos verloopt? Wij zijn voor een aantal ziekenhuizen opzoek naar OK-assistenten die de onmisbare schakel zijn in de operatiekamer.

  Maandag®

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 1.300
 • Aantal bedrijven: 61
 • Aantal CV's: 132