(Leerling) Monteur Elektrotechniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Hoogendoorn Elektrotechniek
 • Plaats: Hazerswoude Dorp
 • Plaatsingsdatum: 12-11-2018
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

(Leerling) Monteur Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een functie met toekomstperspectief? Uitzicht op een vast contract, doorgroeimogelijkheden en een fijne, informele sfeer op je werk?

Kom dan ook werken bij Hoogendoorn Elektrotechniek!

Wat ga je doen?
Je verleent assistentie bij de aanleg, montage en onderhoud van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen. Als leerling monteur ontvang je vakinhoudelijke begeleiding van een ervaren elektromonteur. Bovendien krijg je alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Wij zijn gevestigd in Hazerswoude-Dorp en werken lokaal en regionaal.

Wat je dan de hele dag doet? Je assisteert bij het maken van elektrotechnische installaties in de utiliteit en luxe woningbouw. Verder bestaan je werkzaamheden uit het plaatsen van zonnepanelen, het aanleggen van beveiligingsinstallaties en verlichting bij particulieren en bedrijven.

Wil je een technisch vak leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je opleiding bestaat uit 2 avonden of 1 dag in de week school, de rest van de week ga je met leuke collega monteurs op pad en werk je aan uitdagende projecten in de Elektrotechniek.

Gestelde eisen

Herken jij jezelf hierin?

 • Ervaring is meegenomen, maar zeker geen must;
 • Je vindt het leuk om aan de slag te gaan;
 • Technisch inzicht en doorzettingsvermogen;
 • Een goed gevoel voor humor is een vereiste;
 • Je bent woonachtig in de omgeving Zoetermeer, Gouda, Alphen aan den Rijn;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Uren

40

Meer informatie

Wat bieden wij jou?
Het salaris voor deze functie is conform de CAO. We bieden opleidingsmogelijkheden naast je werk. Wij zijn een familiebedrijf met een klein team en een no-nonsense werkhouding, dit zorgt voor een prettige werksfeer.

Solliciteren of meer weten?
Heb je nog vragen en wil jij eerst meer informatie? Neem dan contact op met Colin Hoogendoorn via 0172 – 231589 of per mail op info@hoogendoornelektrotechiek.nl

Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door.

Informatie over Hoogendoorn Elektrotechniek

Na 20 jaar ervaring in de elektrotechnische branche start Cock Hoogendoorn in 1997 het het bedrijf Cock Hoogendoorn Elektro- en Besturingstechniek B.V., dat elektrische installaties van A tot Z uitvoert.

Al snel wordt een pand op het ITC-terrein in Hazerswoude (Z-H) geopend, waar werkplaats en magazijn tot aan de dag van vandaag zijn gehuisvest. Tegenwoordig heeft Cock een team van zes vaste medewerkers in dienst.

Naast het werk bij zowel particulieren als in de utiliteit worden er regelmatig werkzaamheden uitgevoerd in de land- en tuinbouwsector. Voor verschillende machinefabrieken worden besturingskasten op maat gemaakt, die hun weg regelmatig naar het buitenland vinden.

Kwaliteit, en maatwerk staan hoog in het vaandel bij ons bedrijf. Het team van vaste medewerkers staat hier dan ook garant voor.

Om kwaliteit en maatwerk op de juiste manier te kunnen leveren, wordt er met de klant mee gedacht en advies gegeven, zodat het resultaat geheel aan de verwachtingen voldoet. Verder worden alle werkzaamheden op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier uitgevoerd.

Hoogendoorn Elektrotechniek
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Project Buyer

  Gisteren geplaatst door Teqoia Rotterdam

  Je koopt op een effectieve en efficiënte wijze diensten en materialen in die voldoen aan de kwalificaties die gesteld zijn door de organisatie. Materiaalkennis is dan ook vereist, met name op het gebied van piping / afsluiters. Je begeleidt projectmatige inkooptrajecten in samenwerking met interne klanten conform de geldende procedures en werkinstructies, verwerkt aanvragen tot bestelling aan de hand van bestaande contracten of middels het opstellen en uitsturen van offerte aanvragen,...

  Teqoia
 • Senior Accountmanager

  Gisteren geplaatst door Teqoia Rotterdam

  Wij willen als Teqoia groeien. En jij speelt hierin een centrale rol. In een arbeidsmarkt waar een groot tekort is aan hooggeschoold technisch personeel ligt er een grote uitdaging op zowel recruitment als op sales gebied. Als accountmanager ga je in dat speelveld het verschil maken. Met een uitdagend takenpakket als gevolg.Wat je precies gaat doen als senior accountmanager bij Teqoia?Opbouwen van hoogwaardige en duurzame relaties met diverse technische bedrijven. Ontdekken van mogelijkheden...

  Teqoia
 • Fulltime aan de slag als (Junior) Montagemedewerker Buitendienst

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Het bedrijf is een specialist in de afbouw en inrichting van zowel nationale als internationale winkelketens. Zij ontwikkelen en leveren winkelconcpeten voor o.a. Intratuin, Hema en Primark. Hoe tof is dat?  Als Junior Montagemedewerker Buitendienst bij jij samen met je collega's hét visitekaartje van het bedrijf. In teamverband assisteer en installeer je de winkelinterieurs naar tevredenheid van de klant. Denk aan meubilair, metalen stellingen en...

  YoungCapital
 • Montage medewerker

  Eergisteren geplaatst door Maintec Zuidwest Nederland

  In deze functie werk je in de buitendienst. Je houdt je bezig met het installeren van hoogwaardige hekwerken die bij de eindklant op een juiste manier gemonteerd moeten worden. Soms moet er gewerkt worden met technische tekeningen. Verder bewaak je gezamenlijk - met het team - het proces en signaleer je onvolkomenheden en verbeterpunten. Deze meld je aan de voorman.

  Maintec
 • Reparatie medewerker

  Eergisteren geplaatst door Maintec Zuidwest Nederland

  In deze functie werk je in de buitendienst. Je houdt je bezig met het kwalitatief herstellen van zinklagen, poedercoatlagen en verflagen op metalen. Je taken zijn onder andere:Het afplakken/afdekken van het te herstellen objectHet verwijderen van roest, plamuren, schuren, primeren en aflakkenHet signaleren en melden van onvolkomenheden en verbeterpunten

  Maintec

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank