Aankomende bedrijfsleider W-installaties

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 13-03-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Werkvoorbereider W-Installatietechniek

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Wegens uitbreiding van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider W-Installatietechniek. Krijg je energie van hecktiek en ben je gewend om snel te schakelen? Kennen installatie tekeningen voor jou geen geheimen? Dan is de functie van werkvoorbereider iets voor jou! In deze functie zul je de klussen van de monteurs voorbereiden, tekeningen klaar maken, bestellingen doen, de voorraad beheren en contact onderhouden met de leveranciers (bouwhandelaren).

  Olympia Uitzendbureau
 • (ZZP) Tegelzetter

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als fulltime zzper tegelzetter word je ingehuurd door en eenmanszaak, die gevestigd zit in Leiden.Je gaat samen met collega zzpers, maar ook zelfstandig naar verschillende particulieren klussen waarbij je verantwoordelijk bent voor totaal tegelwerk. Jouw werkzaamheden bestaan uit:Lezen van tekeningen (i.v.m. het leidingwerk) Op maat snijden van wand- en vloertegels; Tegel zetter Eventueel uitvoeren van sloop-, breek- en hakwerk; Voorstrijk van ondergrond en stucwerk met hechtmiddel;

  Olympia Uitzendbureau
 • Gevelmonteur

  Vandaag geplaatst door VNOM | Bemiddelaar in de Techniek

  Voor onze jonge en dynamische onderneming die altijd streeft naar kwaliteit en perfectie zijn wij per direct op zoek naar een Gevelmonteur! Binnen deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor:Het reinigen en onderhouden van gevels;Het uitvoeren van verschillende soorten voegwerk;Het restaureren van gevels in originele staat;Impregneren en coaten van afdekkingen;Als gevelmonteur ben je ook bezig met het vervangen van loodwerk.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Fulltime Werkvoorbereider Tekenaar Bollenstreek

  Toegevoegd op 15-06-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Voor een aannemersbedrijf in de Bollenstreek zijn wij op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider / Tekenaar Bouw. In deze functie ben jij verantwoordelijk om bouwprojecten in goede banen te leiden. Jij doet dit op basis van een goede planning en afspraken. Daarnaast bestel jij materialen die nodig zijn, onderhoudt je contact met de buitendienst en de binnendienst en je zorgt dagelijks voor rapportages. Ook begeleid je de assistent werkvoorbereider indien nodig.

  Olympia Uitzendbureau
 • Assistent schilder

  Toegevoegd op 15-06-2018 door VNOM | Bemiddelaar in de Techniek

  Doordat wij regelmatig op bezoek gaan bij de schildersbedrijven maar ook projectbezoeken inplannen zijn wij volledig bekend met de bedrijven en dus ook de werkzaamheden. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt en uiteindelijk rechtstreeks in dienst komt bij het bedrijf.Om ervoor te zorgen dat jij netjes op de klus aankomt, voorzien wij jou van:Reclameloze werkkledingGoedgekeurde werkschoenenGoedgekeurde handgereedschap

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank