Coördinator wijkcentra

Baan gegevens

 • Bedrijf: Sportfondsen Welzijn Delft
 • Plaats: Delft
 • Plaatsingsdatum: 23-12-2022
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Dit geeft jou plezier
Jij wordt blij als onze bezoekers blij zijn. Als ze een fijne tijd hebben, ook omdat de wijkcentra er tiptop bij liggen en alles loopt zoals het moet lopen. En daar speel jij een belangrijke rol bij.

 • Jij zorgt voor veiligheid, rust en een correct gebruik van de materialen in en rondom de locaties.
 • Je bent sociaal en hebt gevoel voor verschillende doelgroepen.
 • Je houdt van aanpakken en werkt graag oplossingsgericht.
Dit ga je doen
Je bent het gezicht van de wijkcentra. Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je houdt contact met de gebruikers en zorgt voor de opmaak en het beheer van de gebruikersovereenkomsten. Je stuurt de vrijwilligers aan en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Constateer je een probleem, dan neem jij hier gelijk actie op. Je draait je hand niet om voor eenvoudige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Uiteraard moeten de locaties schoon en netjes zijn. Daarom zie je toe op correcte uitvoering van schoonmaakwerkzaamheden door het externe schoonmaakbedrijf en voer je kleine schoonmaakwerkzaamheden zelf uit. Veiligheid speelt ook een grote rol. Je bent daarom verantwoordelijk voor de brandveiligheid en bezettingsgraad BHV. Je draagt daarnaast zorg voor de bestellingen en het beheren van de omzet voor de horeca. Incidenteel voer je ontvangst- en administratieve taken uit.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, volgens de CAO Recreatie. De functie is fulltime voor 38 uur per week. 30 uur per week is eventueel bespreekbaar. We bieden een 1e arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden.

Afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 2.660,65 bruto op basis van een 38-urige werkweek. Daarnaast krijg je een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.

We vragen je om voor indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen.

Gestelde eisen

Je kunt dit, omdat:
Jij zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je werkt gestructureerd en overziet het geheel. Je bent representatief en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Ook Word, Excel, en Outlook kennen voor jou geen geheimen. Drukte vind je niet erg. Sterker nog: een (succes)volle dag geeft jou een kick. En tot slot ben je in het bezit van een BHV diploma en diploma Sociale Hygiëne of certificaat HACCP of bent bereid dit te halen. Op onze kosten uiteraard.

Uren

38

Salaris

2.660,65

Meer informatie

Is deze baan jou op het lijf geschreven?
Reageer dan vóór 31 december 2022. Laat jouw motivatiebrief met cv bij ons achter. Wij kunnen niet wachten je te leren kennen!

Informatie over Sportfondsen Welzijn Delft

Over Sportfondsen Welzijn
Sinds 1 april 2015 beheert Sportfondsen Welzijn Delft de wijk- en jongerencentra in Delft. Sportfondsen is een grote landelijke organisatie die in 90 gemeenten, ruim 300 locaties exploiteert variërend van sportaccommodaties tot wijkcentra.

Welzijnsactiviteiten
In de wijkcentra in Delft worden diverse welzijnsactiviteiten georganiseerd. Het gaat om activiteiten die bijdragen aan het zo lang mogelijk mee blijven doen aan het maatschappelijke leven. De wijkcentra hebben hier een belangrijke rol in. De gemeente vindt het belangrijk dat zeker voor kwetsbare groepen, de activiteiten dichtbij in de wijk of buurt worden georganiseerd.

Verhuur
Behalve dat er in deze centra (welzijns)activiteiten georganiseerd worden, is het ook mogelijk om de centra onder meer te gebruiken voor particuliere en verenigingsactiviteiten. Ieder centrum heeft verschillende ruimtes, die verhuurd kunnen worden voor uiteenlopende activiteiten.

Sportfondsen Welzijn Delft
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Operationeel Inkoper

  Toegevoegd op 13-01-2023 door VNOM | We get the job done

  Voor een groot bedrijf actief in de keukentechniek zijn wij op zoek naar een Inkoper. Ben jij toe aan de 2e stap in je carrière en heb je al ervaring opgedaan met de inkoop? Lees dan snel verder! Als Inkoper heb jij een erg afwisselende functie met onderstaande werkzaamheden: Schakelen met leveranciers en fabrikanten;Bewaken van de levertijden;Afstemmen van de transporten;Voorbereiden en verwerken van inkoopopdrachten;Afhandelen van garantieclaims;Verwerken van informatie in ERP systemen.

  VNOM | We get the job done

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank