Servicemonteur branders PO-PI

Baan gegevens

 • Bedrijf: iDealMatch Zoetermeer
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 25-03-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als servicetechnicus start je volledig zelfstandig je dag en voer je de verzorging van het hele traject uit voor de ketelinstallaties. Je ontvangt de weekplanning van de helpdesk afdeling en samen met een collega gaan jullie zelfstandig op pad wanneer jullie door storingsdiensten worden opgeroepen. Je bent flexibel en accuraat en samen met je collega weet je storingen te verhelpen en zorg je voor tevreden klanten.

Gestelde eisen

Als servicetechnicus brander wordt er van je verwacht dat je een afgeronde opleiding op MBO (werktuigbouwkunde) hebt. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie. Je bent tevens communicatief vaardig en functioneert zowel in teamverband goed als zelfstandig. Je bent flexibel want je gaat werken door heel Nederland en bij diverse klanten. Tevens werk je volgens het VCA en ISO handboek.Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je, bij goed functioneren, een vaste baan. Je krijgt een complete gereedschap set, leasewagen die je ook privé mag gebruiken en een mobiele telefoon. Je krijgt volop ontwikkelkansen en mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Vakantiedagen, ADV dagen en pensioenregelingen zijn bij deze opdrachtgever goed geregeld.

 

 


Uren

40uur

Informatie over iDealMatch Zoetermeer

Als servicetechnicus begint je dag bij een van de opdrachtgevers waar je fris en fruitig aan de slag gaat en gedurende de dag diverse werkzaamheden aanpakt waaronder het werken aan werktuigbouwkundige- als elektrotechnische installaties.

Onze opdrachtgever is een wereldwijde marktleider op gebied van innovatieve oplossingen voor het milieu. Zij beheert iedere dag installaties van gemeentes, bedrijven en helpt haar klanten duurzamer te ondernemen. Bij dit bedrijf heerst er een positieve werksfeer en is er ruimte voor gezelligheid met collega's.

iDealMatch Zoetermeer
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Operationeel Planner

  Eergisteren geplaatst door Office

  Wij zijn op zoek naar een Operationeel Planner wie per direct beschikbaar is en aan de slag wilt gaan bij een Koeltechnisch installatiebedrijf. Binnen deze functie ga je je dagelijks bezig houden met het inplannen van ongeveer 5 à 7 koelmonteurs. Binnen deze uitdagende baan ben jij verantwoordelijk voor:Het aansturen van deze koelmonteurs;Telefonisch aannemen, plannen en verwerken van koeltechnische storingen en onderhoud;Verzorgen van de weekplanning van deze monteurs en het verwerken van...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Detentie Beveiliger G4S, Regio Den Haag

  Toegevoegd op 16-04-2019 door Consolid

  Elke dag is anders wanneer je in een detentiecentrum werkt. Een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden als detentie beveiliger, zijn de toe- en uitgangscontroles met als doel verdacht bezoek buiten de deur te houden. Jouw taak is onder andere toezicht houden op het gedetineerdenbezoek en de naleving van de veiligheids-en hygiëne gebonden regels. Ook houd je toezicht op activiteiten van de gedetineerden, zoals luchten, sport en recreatie. Je rapporteert ordeverstoringen en...

  Consolid
 • Beveiliger regio Den Haag met urengarantie

  Toegevoegd op 16-04-2019 door Consolid

  Consolid is voor diverse opdrachtgevers op zoek naar beveiligers. De werkzaamheden zijn heel wisselend. Tot receptieposten, toegangscontroles uitvoeren en andere beveiligingswerkzaamheden. Heb je interesse in een nieuwe uitdaging en ben je flexibel en serieus met het vak bezig dan zijn wij op zoek naar jou.

  Consolid
 • Productieplanner

  Toegevoegd op 16-04-2019 door Office

  Voor een mooi bedrijf actief als zowel producent als leverancier van systeemwanden en glasoplossingen zijn wij opzoek naar een productieplanner. Wat ga je doen als productieplanner?Plannen van productie zoals glas, deuren en kozijnen;Optimaliseren van de goederenstroom;Contact onderhouden met je collega'sBijsturen en ingrijpen waar nodig.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Word ondersteunend architect bij de overheid in Den Haag

  Toegevoegd op 16-04-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Je werkt bij het Rijksvastgoedbedrijf, een onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het Rijksvastgoedbedrijf beheert verschillende rijksgebouwen en zet haar vastgoed in voor rijksdoelen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en andere kabinetsdoelen.  WerkzaamhedenJe ondersteunt de architecten binnen de afdeling Architectuur & Techniek bij het opstellen van producten voor verschillende projecten van het...

  YoungCapital

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank