Ervaren ATEX Trainer

Baan gegevens

 • Bedrijf: iDealMatch Zoetermeer
 • Plaats: Spijkenisse
 • Plaatsingsdatum: 25-02-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wij zoeken iemand die niet bang is de verdieping op te zoeken, eentje die zelf ook nog wil leren. Een bevlogen vakidioot die zich, namens ons wil inzetten voor een gedegen uitbreiding van onze opleidingsmogelijkheden.

Ben of ken jij deze kandidaat die wij zoeken, of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Gestelde eisen

De ideale kandidaat heeft bewezen ervaring op ATEX gebied en volgt de wet- en regelgeving nauwgezet.

Hij of zij heeft:

minimaal 5 jaar ervaring met (ATEX) inspecties binnen de (petro)chemische industrie

een afgeronde opleiding op MBO 4 of HBO niveau richting elektrotechniek of mechatronica

Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring in het geven van ATEX-trainingen en ben je in staat om je kennis te delen met je studenten. Natuurlijk geef je je lessen enthousiast, en weet je je passie voor dit prachtige vak over te brengen. Je krijgt er een kick van je kennis te delen en zo de wereld een stukje veiliger te maken.

 Aanbod
 • Een fulltime functie voor 40 uur
 • Een marktconform salaris Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever
 • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen Werktijden tussen 06.00 uur en 17.00 uur, afhankelijk van de opdracht en duur
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen.

 

Uren

40uur

Informatie over iDealMatch Zoetermeer

We merken dat de vraag naar trainingen op ATEX-gebied aanzienlijk toeneemt, en deze vraag zal de komende maanden/jaren alleen maar toenemen. Om alle aanvragen te kunnen voorzien, zoeken wij ter uitbreiding van ons Training Team, een ervaren ATEX Trainer. Als onze nieuwe trainer zult je nauw betrokken zijn bij de ambitieuze uitbreidingsplannen van onze opleidingstak.Deze opdrachtgever is toonaangevend in Nederland. In dit bedrijf hebben meerdere ATEX-specialisten hun krachten gebundeld. Door de gebundelde kennis en expertise, kunnen ze bedrijven de juiste informatie en adviezen geven, hoe en wanneer de actuele wet- en regelgeving dient te worden toegepast. Diverse asset owners maken gebruik van onze expertise en zien ons als vertrouwd sparringpartner om het ATEX-beleid binnen het bedrijf vorm te geven. Dat dit altijd maatwerk betreft, is vanzelfsprekend! We zijn actief in onder andere de olie & gas sector, (petro) chemie, farmacie, machinebouw, binnenvaart (ADN2019) en voedingsmiddelen industrie. Daarnaast adviseren we de (semi-) overheid en de publieke sector op het gebied van veiligheid. Op een duurzame manier helpen we organisaties bij de verbetering van veiligheid met als ultiem doel het volledig voorkomen van incidenten. Onze dienstverlening omvat risicomanagement, compliance, trainingen, beproefde trajecten en innovatieve concepten op het gebied van veiligheid.

iDealMatch Zoetermeer
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Allround Bedrijfsleider

  Gisteren geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Je werkzaamhedenbestaan voornamelijk uitrekenen van projecten voor opdrachtgevers. Jebent hierbij verantwoordelijk voor meer-/minderwerken, het uitwerkenvan offertes, het aanvragen van prijzen van materiaal, onderaannemers enz enz. We hebben het hier over een familie bedrijf dus een zeer platte organisatie waar iedereen meewerkt. Een echte familie gevoel en nooit denkt iemand dat is niet mijn werk! Nee we helpen elkaar en doen wat er moet gebeuren op het moment dat het nodig is.

  iDealMatch
 • Meubelmaker

  Eergisteren geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Je werkzaamheden uit:Je zorg je ervoor dat alle materialen aanwezig zijn en bereid je het productieproces voorAls Meubelmaker vervaardig jij meubels met behulp van machines en gereedschappenUiteindelijk zorg je voor een hoogwaardige afwerking van meubels door middel van technieken als houtsnijden en inleggen.

  iDealMatch
 • Service Coördinator

  Eergisteren geplaatst door Office

  Voor een toonaangevend bedrijf op het gebied van transporttechniek ben ik op zoek naar een Service Coördinator met een commerciële drive. Het bedrijf is marktleider op het gebied van transport- en hijsproblemen en het oplossen hiervan. De uitdaging is om de klant te garanderen van een maximale beschikbaarheid en veiligheid van de hijswerktuigen. Wil jij samen met de rest van het team de service uitbreiden en naar een hoger niveau tillen? Lees dan snel verder wat jouw belangrijkste taken...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Teamleider Montage

  Toegevoegd op 12-04-2021 door iDealMatch Zoetermeer

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing en het dagelijks leidinggeven aan een toegewezen ploeg/team van monteurs. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je zorgt voor een snelle en juiste uitvoering van alle aan je toegekende taken en verantwoordelijkheden en dit volgens de, door je supervisor of manager, toegekende prioriteiten of dagelijkse volgorde. Zo ben ook jij een belangrijke schakel in het ontstaan van het kwalitatieve eindproduct waarvoor wij...

  iDealMatch
 • Constructie Bankwerker

  Toegevoegd op 08-04-2021 door iDealMatch Zoetermeer

  Als constructiebankwerker/lasser vervaardig je zelfstandig en samen met anderen onderdelen t.b.v. grijpers en zelfs volledige grijpers. Daarnaast komt het ook. veel voor dat gebruikte grijpers worden gerepareerd en gereviseerd. 

  iDealMatch

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank