Security officer en kwaliteitsmedewerker (24-32 uur per week)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nederlandse Transplantatie Stichting
 • Plaats: Leiden
 • Plaatsingsdatum: 24-07-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Heb jij een scherp oog voor details en duik jij ook graag diep de inhoud in?
Heb jij minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van kwaliteit en/of informatieveiligheid? Lijkt het je een uitdaging om deze twee aandachtsgebieden te combineren in één functie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je functie
Of het nu ISO-9001 of NEN-7510 is, jij weet hoe een kwaliteitssysteem werkt. Jij bent de verbindende schakel als het gaat om kwaliteit en informatieveiligheid binnen de NTS. Je adviseert en coördineert audits en (her-) certificeringstrajecten. Je bent sparringpartner en uitvoerder zowel op tactisch als operationeel niveau.

In je rol als Kwaliteitsmedewerker hou je het overzicht en initiatief als het gaat om ons kwaliteitssysteem. Je werkt je nauw samen met de andere kwaliteitsmedewerkers, het management en de overige NTS collega’s bij het in stand houden van het vastgestelde beleid en het NTS managementsysteem.

Als Security Officer ben je de schakel tussen de organisatie en ICT. Je werkt samen met de Functionaris Gegevensbescherming (FG), P&O, de juridisch medewerker en de ICT afdeling. Je creëert binnen de NTS bewustzijn voor het omgaan met vertrouwelijke informatie en helpt de NTS naar een hoger niveau van informatiebeveiliging. Daarnaast adviseer je het management bij het opstellen en uitwerking van informatie-beveiligingsbeleid en adviseer en ondersteun je bij de implementatie van plannen.

Gestelde eisen

Alles draait om verbinding maken, betrouwbaar zijn en verantwoordelijkheid durven nemen. Als medewerker kwaliteit en Security Officer kijk je waar de behoefte ligt en sluit je hierop zo goed mogelijk aan. Je vindt het leuk om afwisselende werkzaamheden te doen en je kan daar goed tussen schakelen.

Je kunt zelfstandig werken zonder dat je het contact met belanghebbenden en naaste collega’s verliest. Je bent organisatie sensitief; wat je hoort buiten en binnen de organisatie vertaal je naar ideeën voor de verbetering van de kwaliteit van de NTS. Je gaat zorgvuldig te werk en kan goed planmatig werken.

Je beschikt minimaal over

 • HBO werk- en denkniveau
 • kennis en ervaring als kwaliteitsmedewerker en Security Officer (ervaring als gediplomeerd auditor is een pré)
 • kennis van de gangbare kwaliteitssystemen: ISO-9001, ISO-27001, NEN-7510
 • kennis en affiniteit van de huidige stand van zaken en mogelijkheden van ICT ( besturingssystemen, netwerken, standaarden, ontwikkel- en beheermethoden).
 • analytische vaardigheden

Uren

24-32

Salaris

maximaal 3.917 per maand op basis van 36 uur

Meer informatie

Je team
Op de afdeling Kwaliteit werk je samen met 2 andere Kwaliteitsmedewerkers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de kwaliteitssystemen binnen de NTS. Kwaliteit is onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering.

Je werkgever
Als zelfstandig bestuursorgaan valt de NTS onder de rechtstreekse verantwoordelijkheid van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De NTS is een unieke organisatie. Er is geen tweede in Nederland. Als nationale coördinator hebben wij de wettelijke rol om de schaarse organen en weefsels eerlijk toe te wijzen aan de best passende patiënt.

We doen dit al meer dan 20 jaar en zijn trots dat we de verbindende schakel in het leven van zoveel mensen hebben mogen zijn. We werken samen met medisch professionals en we helpen het publiek met toegankelijke informatie. Met ruim 100 NTS-ers en onze partners willen we onze taak zo efficiënt mogelijk vervullen, maar met respect voor donor en nabestaanden. Ons streven is om meer donaties te realiseren, informatie transparanter te maken en efficiënt samen te werken met alle partijen in het werkveld van donatie en transplantatie. Dit vraagt om bevlogen medewerkers.

Je arbeidsvoorwaarden
Als volger van de CAO Ziekenhuizen bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor deze vacature gelden de volgende arbeidsvoorwaarden:

Als volger van de CAO Ziekenhuizen bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor deze vacature gelden de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • het maandsalaris is maximaal € 3.917,- (FWG 55) op basis van een 36-urige werkweek
 • een aanstelling voor 24-32 uur per week
 • een jaarcontract, met uitzicht op verlenging
Je sollicitatie
Ben je enthousiast geworden van de functie van Security Officer/ Kwaliteitsmedewerker en wil jij jouw energie inzetten voor het verbeteren van de kwaliteit van de NTS?

Solliciteer dan voor 20 augustus 2019. Geef in je motivatie aan hoe jij onze waarden vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbinding wilt toepassen in je werk.

Informatie over Nederlandse Transplantatie Stichting

Als zelfstandig bestuursorgaan valt de NTS onder de rechtstreekse verantwoordelijkheid van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De NTS is een unieke organisatie. Er is geen tweede in Nederland. Als nationale coördinator hebben wij de wettelijke rol om de schaarse organen en weefsels eerlijk toe te wijzen aan de best passende......
Lees meer over Nederlandse Transplantatie Stichting

Nederlandse Transplantatie Stichting
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • SEH verpleegkundige

  Eergisteren geplaatst door MedWay People

  Ben jij een SEH verpleegkundige en op zoek naar een uitdagende baan? Werk jij met passie op de SEH? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun je zowel goed samenwerken als zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou. MedWay werkt samen met veel ziekenhuizen in diverse regio’s in Nederland waardoor we kunnen aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden. Aanbod • Uitstekende arbeidsvoorwaarden • ORT over het volledige bruto uurloon • Mogelijkheid...

  MedWay People
 • Vacature Verpleegkundige jong gediplomeerd regio Den Haag

  Eergisteren geplaatst door TMI

  Vacature Verpleegkundige in regio Den HaagHeb jij onlangs je studie tot verpleegkundige afgerond en ben jij nu op zoek naar een uitdagende baan waarin jij veel kunt leren en je op breed vlak kunt ontwikkelen? Kom dan detacheren via TMI! Naast veel afwisseling in je werk bieden we je ook een bovengemiddeld salaris en zelfs een leaseauto!Meestal kunnen verpleegkundigen pas detacheren vanaf twee jaar werkervaring, maar momenteel zoeken wij voor een ziekenhuis in de omgeving van Den Haag ook jong...

  TMI
 • Medisch Adviseur (Arts/ANIOS) in Rijswijk

  Eergisteren geplaatst door TMI

  Vacature Medisch adviseur (arts) in RijswijkBen jij als basisarts op zoek naar een leerzame functie, om op breed vlak ervaring op te doen? En ben je voor de duur van minimaal een half jaar, bij voorkeur minimaal een jaar beschikbaar? Dan bieden wij jou een uitdagende functie als medisch adviseur in regio Rijswijk en/of Amsterdam. Interesse? Reageer dan het liefst vandaag nog op deze vacature! De selectiedagen zijn al op korte termijn, dus hoe eerder je reageert, hoe groter de kans dat je deel...

  TMI
 • Kinder- en Jeugdpsychiatrie (crisisdienst) – Zuid-Holland

  Eergisteren geplaatst door TMI

  Vacature Kinder- en Jeugdpsychiatrie (crisisdienst) – Zuid-HollandVoor een GGZ-instelling in Zuid-Holland, die gericht is op Kinder- en Jeugdpsychiatrie, zijn we op zoek naar artsen met affiniteit en/of ervaring binnen de psychiatrie die beschikbaar zijn om crisisdiensten te werken. Tijdens deze diensten ben je oproepbaar voor crisissituaties. Deze diensten zijn buiten kantoortijden, zowel doordeweeks als in het weekend.TMI ArtsenpouleAls je werkt via de TMI Artsenpoule werkt, heb je...

  TMI
 • Basisarts Ouderengeneeskunde Noordwijk | TMI

  Eergisteren geplaatst door TMI

  Vacature Basisarts OuderengeneeskundeVoor een organisatie in de thuiszorg in Noordwijk zoeken wij een basisarts met affiniteit met ouderengeneeskunde. Samen met de Specialist Ouderengeneeskunde van de locatie zorg je voor goede medische zorg op deze locatie. Het betreft een functie voor 32 uur per week. Heb je interesse en ontvang je graag meer informatie? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!Over de functieAls basisarts ouderengeneeskunde...

  TMI

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank