Engineer Werktuigbouwkunde - Utiliteit - Den Haag

Baan gegevens

 • Bedrijf: YER Nederland B.V.
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 21-09-2018
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Projectleider Installatietechniek

  Vandaag geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Je ontwerpt installaties en zoekt creatieve oplossingen voor complexe technische vraagstukken. Je realiseert duurzame installaties en je bent onderdeel van een team dat technisch uitdagende projecten realiseert. Je geeft leiding aan een team en organiseert de dagelijkse planning. Je bewaakt de kwaliteit en regelt het inkopen van de diensten en materialen. Je verricht calculatiewerk en je hebt continu contact met de opdrachtgevers om zaken af te stemmen en informatie te geven.

  iDealMatch
 • W-Monteur Installatietechniek

  Vandaag geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Je gaat zelfstandig projecten uitvoeren, je installeert riolerings-, water-, HWA en CV installaties. Je gaat zelfstandig kleine mechanische ventilatiesystemen installeren en je verricht reparaties aan de diverse installaties. Tevens ga je werken aan dak- en zinkwerk en laswerkzaamheden. Je begeleidt assistent monteurs. Verder zijn jouw werkzaamheden: het in gebruik nemen van de installaties en ga je werken in de utiliteit t.b.v. woonhuizen.

  iDealMatch
 • Assistent monteur installatietechniek

  Vandaag geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Je gaat onder begeleiding van een monteur een project realiseren. Je installeert riolerings-, water-, HWA en CV installaties. Je gaat kleine mechanische ventilatiesystemen installeren en je verricht eenvoudige reparaties aan diverse installaties. Tevens ga je werken aan dak- en zinkwerk en laswerkzaamheden indien de begeleidende monteur over deze vaardigheden beschikt. Je gaat werken in woonhuizen en in de utiliteit.

  iDealMatch
 • Servicemonteur installatietechniek

  Vandaag geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Je installeert riolerings-, water-, HWA en CV installaties. Je gaat zelfstandig mechanische ventilatiesystemen installeren en je verricht reparaties aan de diverse installaties. Tevens ga je werken aan dak- en zinkwerk en laswerkzaamheden. Verder zijn jouw werkzaamheden: het in gebruik nemen van de installaties en ga je werken in de utiliteit t.b.v. woonhuizen.

  iDealMatch
 • Hydrauliek Monteur

  Gisteren geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Wij zoeken een man die als schakel tussen kantoor en werkplaats kan functioneren op termijn. Eerst zal je, je plek moeten verdienen door te laten zien wat je kan en hoe vakkundige je bent. Hopelijk zal je door je natuurlijke overwicht geaccepteerd worden als de deskundige en het aanspreekpunt.Aantoonbare ervaring met mechanische en hydraulische werkzaamhedenLeidinggevende ervaringBekendheid met hydraulisch leidingwerk gewenstElektrisch schakelen cq aansluiten is gewenstHet organiseren van...

  iDealMatch

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank