Kinderverpleegkundige

Baan gegevens

 • Bedrijf: TMI
 • Plaats: Leiden
 • Plaatsingsdatum: 13-01-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Vacature Kinderverpleegkundige regio Leiden

Ben jij kinderverpleegkundige en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Zou je graag een keer in een andere omgeving aan de slag willen dan in de kliniek? Dan bieden wij jou die uitdaging nu binnen de kinderthuiszorg! De omvang van je dienstverband is in overleg, voorwaarde is wel dat je minimaal 16 uur per week beschikbaar bent. Interesse? Reageer dan vandaag nog op deze vacature voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Over de functie

In deze functie werk jij als kinderverpleegkundige solistisch binnen een gemotiveerd team en bied je zorg aan kinderen in hun thuissituatie, waarbij je tevens ondersteuning biedt aan het gehele gezin. Je komt te werken voor een gespecialiseerde verpleegkundige thuiszorgorganistie voor kinderen, waarbij je de eerste periode werkt op basis van detachering via TMI. Op de langere termijn is het mogelijk om een vast dienstverband aan te gaan bij de thuiszorgorganisatie, indien je dit wenst.

De thuiszorginstantie biedt diverse vormen van zorg. Zo hebben sommige kinderen kortdurende zorg nodig, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Ook langdurige zorg is mogelijk, waarbij de ouders of verzorgers worden ontlast. Indien een kind door ernstige ziekte niet meer beter wordt dan biedt de organisatie palliatieve en terminale zorg. Psycho-sociale aspecten spelen in al deze vormen van zorgverlening een grote rol, iets wat jij als kinderverpleegkundige natuurlijk als de beste weet.

Jouw profiel:
 • Je bent gediplomeerd kinderverpleegkundige;
 • Je beschikt over een geldige BIG registratie;
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar;
 • Je beschikt over uitstekende sociale eigenschappen;
 • Je bent flexibel en in het bezit van een rijbewijs;
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in regio Zuid-Holland noord of regio Noord-Holland zuid.
Wij bieden:
 • Een dienstverband voor minimaal 16 uur per week op basis van detachering, waarbij het op de lange termijn mogelijk is in dienst te treden bij de betreffende organisatie;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris;
 • Een leaseauto indien je gaat voor een dienstverband van minimaal 24 uur per week.

Gestelde eisen

Bekijk de funtie-eisen in de bovenstaande tekst.

Uren

16 tot 36 uur

Informatie over TMI

TMI is dé detacheerder in de Zorg en detacheert en bemiddelt verpleegkundigen en paramedici. Lijkt het jou leuk om in verschillende omgevingen te werken? Met verschillende werkwijzen, arbeidsculturen en mensen te maken krijgen? Wil jij weer echt met je vak bezig zijn en ben je daarnaast flexibel? Dan zoeken wij jou!...
Lees meer over TMI

TMI
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Basisarts psychiatrie

  Gisteren geplaatst door Maandag® Den Haag

  Ben jij een basisarts met een passie voor de psychiatrie en werk je graag met verschillende disciplines samen om herstelgericht de levens van patiënten in opname te verbeteren? Voor een opdrachtgever in de regio van Den Haag zoeken wij een basisarts voor 36 uur. Je hebt de dagelijkse leiding over de afdeling, onder supervisie van de psychiater. Je stelt indicaties en voert diagnostische werkzaamheden uit, zoals het bespreken van het behandelplan met de cliënt. Je verricht...

  Maandag®
 • GZ psycholoog

  Gisteren geplaatst door Maandag® Den Haag

  Voor de regio Den Haag zoeken wij vakbekwame GZ-Psychologen. Bij Maandag® kun je werkzaam zijn binnen de organisatie van jouw keus: bijvoorbeeld in de GGZ, gehandicapten- of ouderenzorg.Je vindt het bijvoorbeeld interessant om vanuit een vast dienstverband verschillende opdrachten te vervullen, of juist een opdracht voor de kortere termijn te vervullen.Het aantal uren en de startdatum zijn uiteraard bespreekbaar en in overleg.

  Maandag®
 • Maatschappelijk werker Wijkteam

  Gisteren geplaatst door Maandag® Den Haag

  Als maatschappelijk werker in de regio Den Haag ga je aan de slag volgens de herstelgerichte FACT-methodiek. De complexiteit van de problematiek is hoog, waardoor je veel facetten van de psychiatrie leert kennen. Je werkt nauw samen met collega's, ketenpartners en (het netwerk van) de patiënt.

  Maandag®
 • Verpleegkundige

  Gisteren geplaatst door Maandag® Den Haag

  Bij Maandag® kun je binnen verschillende afdelingen van het ziekenhuis aan de slag. Maandag® biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen! Jouw competenties, ambities en loopbaan staan bij ons centraal.Om ons zorg team te versterken zijn wij opzoek naar een leergierige verpleegkundige die van afwisseling in het werk houdt en graag de verantwoordelijkheid neemt.

  Maandag®
 • Operatieassistent

  Gisteren geplaatst door Maandag® Den Haag

  Ben jij de operatieassistent die zorgt dat de operatie vlekkeloos verloopt? Wij zijn voor een aantal ziekenhuizen opzoek naar OK-assistenten die de onmisbare schakel zijn in de operatiekamer.

  Maandag®

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 1.300
 • Aantal bedrijven: 61
 • Aantal CV's: 132