Schuldhulpverlener

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Rotterdam
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 04-12-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Projectleider Gebiedsontwikkeling

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Den Haag

  Voor een grote gemeente in de Randstad is Maandag op zoek naar een projectleider ruimtelijke projecten.Deze gemeente kenmerkt zich vanwege zijn rijke historie, mooie uitbreidingslocaties en verkeerskundige uitdagingen op een van de drukste knooppunten van het land.Jouw taken:Het uitvoeren van complexe en bestuurlijk gevoelige projecten op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen. Daarnaast eventueel ook breder inzetbaar op projecten buiten R.O.Binnen de eigen projecten verantwoordelijk...

  Maandag®
 • Senior Stedenbouwkundige

  Toegevoegd op 09-07-2020 door Maandag® Rotterdam

  Flexibele zekerheid? Bij Maandag krijg je de kans om bij verschillende opdrachtgevers in de regio van Rotterdam aan de slag te gaan als Stedenbouwkundige.  Als Stedenbouwkundige werk je samen met je team aan projecten van verschillende stadsdelen. Je werkt zowel aan de grote stadsassen als aan de kleine pleinen en parken. Vergroening is daarbij vanzelfsprekend. 

  Maandag®
 • Senior Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

  Toegevoegd op 09-07-2020 door Maandag® Rotterdam

  Flexibele zekerheid? Bij Maandag krijg je de kans om bij verschillende gemeentes aan de slag te gaan als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening. Als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening behandel je (juridische) vraagstukken af binnen het Ruimtelijk domein. Je hebt ruime ervaring op het gebied van bestemmingsplannen. Je bent specialist binnen de Ruimtelijke Ordening en je voelt je dan ook helemaal thuis om als klankbord en aanspreekpunt binnen dit onderwerp te profileren. 

  Maandag®
 • Adviseur Stedenbouw en Landschap

  Toegevoegd op 06-07-2020 door Maandag® Den Haag

  Als ervaren Adviseur Stedenbouw en Landschap ontwikkel je visies voor buitenruimte, gebieden en projecten op stedelijk en regionaal niveau. Daarbij werk je veel samen met de verschillende (interne) disciplines maar ook met specialisten van buiten de gemeente. Denk hierbij aan hydrologen, ecologen en civiel technici, maar ook met architecten, stedenbouwkundigen en kunstenaars. Vanzelfsprekend werken we intensief samen met onze burgers, het college en de gemeenteraad. 

  Maandag®
 • Medewerker Vastgoed

  Toegevoegd op 06-07-2020 door Maandag® Den Haag

  Wil jij als Medewerker Vastgoed werken op het snijvlak tussen commercie en gemeentelijk belang? Lees dan vooral verder!Als Medewerker Vastgoed treedt je in projecten op als adviseur, strateeg en onderhandelaar bij verwervingen en gronduitgiften. Dit doe je ten behoeve van gebieds- en projectontwikkelingen binnen deze mooie gemeente in Zuid-Holland.Als Medewerker Vastgoed zul je met name worden betrokken bij de grote en meer complexe dan wel politiek gevoelige projecten. Hierbij is het...

  Maandag®

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank