Gespecialiseerd pedagogisch medewerker babygroep

Baan gegevens

 • Bedrijf: Stichting Rijswijkse Kinderopvang
 • Plaats: Rijswijk Zh
 • Plaatsingsdatum: 01-03-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Herintreders Groepsleerkrachten

  Vandaag geplaatst door Maandag® Rotterdam

  Ligt jouw hart en passie bij het basisonderwijs maar ben je er (te) lang uit geweest? Maandag® Onderwijs Rotterdam kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden om opnieuw aan de slag te gaan binnen het basisonderwijs.Het lerarentekort in de randstad is erg groot. Bij Maandag® Onderwijs Rotterdam geloven wij erin dat één van de oplossingen hiervoor herintreders zijn. Mensen die het onderwijs nooit helemaal achter zich hebben kunnen laten. Je wilt de stap nu gaan zetten om weer terug te gaan...

  Maandag®
 • Docent Transport en Mobiliteit

  Vandaag geplaatst door Maandag® Rotterdam

  Wat gebeurt er eigenlijk allemaal onder de motorkap van een auto? Jij weet jouw leerlingen hier alle ins- en outs over te vertellen.Als docent Transport en Mobiliteit laat jij jouw leerlingen dagelijks zien welke rol voertuigentechniek en transport en logistiek in ons dagelijks leven spelen. Je lessen zijn zowel theoretisch als praktisch sterk. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en verzorging van lessen en daarnaast zal je samen met de leerlingen diverse praktijkbezoeken uitvoeren. 

  Maandag®
 • Docent Nederlands 2e graad vmbo basis en kader

  Vandaag geplaatst door Onze Leerkracht Rijswijk B.V.

  Gaan jouw nekharen overeind staan van de uitspraken ‘witte sneeuw’ en een ‘ronde bal’? Dan ben jij de docent Nederlands die het verschil kan maken bij deze vmbo-leerlingen in regio Den Haag!Wat ga je doen?Je gaat voor 0,4 - 0.8 fte aan de slag als docent Nederlands in regio Den Haag;Je gaat les geven aan vmbo basis kader in de onder- en bovenbouw;Je gaat de leerlingen motiveren voor het vak.

  Onze Leerkracht
 • Docent Nederlands 1e graad havo/vwo

  Vandaag geplaatst door Onze Leerkracht Rijswijk B.V.

  Vind jij literatuur fantastisch en zou je willen dat leerlingen ook enthousiast worden van mooie boeken? Dan is de volgende functie in regio Den Haag een leuke uitdaging voor jou!Wat ga je doen?Je gaat voor 0,5 - 1.0 fte aan de slag als docent Nederlands in regio Den Haag;Je gaat lesgeven aan havo/vwo bovenbouw;Je gaat de leerlingen motiveren voor het vak;Je denkt mee binnen de sectie.

  Onze Leerkracht
 • Docent Engels 2e graad vmbo basis en kader

  Vandaag geplaatst door Onze Leerkracht Rijswijk B.V.

  Wil jij leerlingen graag helpen communiceren in een taal die nu en later onmisbaar is? Lees dan snel verder over deze functie in regio Den Haag!Wat ga je doen?Je gaat voor 0,45 - 0.9 fte aan de slag als docent Engels in regio Den Haag;Je gaat lesgeven aan vmbo basis en kader onder -en bovenbouw;Je gaat de leerlingen motiveren voor het vak.

  Onze Leerkracht

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank