Ben jij die enthousiaste Pedagogisch Medewerker?

Baan gegevens

 • Bedrijf: Norlandia
 • Plaats: Voorschoten
 • Plaatsingsdatum: 11-10-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Waarom werken bij Norlandia kinderopvang?

Wij houden van samen spelen en samen leren! Samen ontdekken wij de wereld.
Norlandia kinderopvang staat voor de hoogste kwaliteit kinderopvang. Wij hebben Scandinavische roots en dat zie je, dat merk je en dat voel je. Ouders brengen ons hun meest waardevolle bezit en daar zijn wij ons heel goed van bewust.

Bij ons staan de kinderen voorop. Wij zijn zo veel mogelijk buiten, hebben diep respect voor onze natuur en elkaar. Dit zie je niet alleen terug in onze huisstijl met de boom en de groene kleuren, maar ook in onze kernwaarden CARE.

CARE staat voor competentie, ambitie, respect en energie. Deze vier gebieden staan centraal binnen onze organisatie. Deze waarden staan voorop in de opvang van kinderen, maar ook in de omgang met ouders, collega’s en organisatie als geheel. Zoals ze in Noorwegen zeggen: godt liv – hver dag. Het goede leven elke dag. Dat is waar wij elke dag weer voor zorgen!

Wij vinden medewerkerstevredenheid belangrijk. Dat zien we terug in hoge scores.

Met onze flexibele werktijden kunnen wij jou inplannen op het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de buitenschoolse opvang. Deze laatste opvangsoort is ook nog een goed te combineren met tussenschoolse opvang. Daarnaast hebben wij In diverse steden speciale Sport BSO’s. Wij zijn een lerende organisatie waarbij je jouw ideeën kwijt kunt en je gehoord wordt.

Gestelde eisen

 Wat vragen wij van je?

- Passie voor het vak!
- Een diploma conform de eisen van de cao Kinderopvang
  (zie http://www.fcb.nl/kinderopvang/cao/).
- Het kunnen scheppen van een sfeer waarin de kinderen zich welkom en veilig voelen.
- Oog voor de individuele behoeftes van een kind in het kader van welbevinden.

Uren

Meer informatie

Als het werken bij Norlandia kinderopvang jou aantrekt, vind je meer informatie over de organisatie en onze vacatures op onze site: https://www.norlandia.nl/werk.

Norlandia kinderopvang heeft vacatures in de provincies Brabant, Utrecht en Zuid-Holland.

Wij vinden het belangrijk jouw reactie snel te kunnen doorsturen naar de juiste leidinggevende. Wil je daaom in jouw reactie aangeven, op welke locactie je wilt werken?

Informatie over Norlandia

Norlandia Kinderopvang is onderdeel van Norlandia Health Care Group (NHC) NHC heeft 8.500 medewerkers en bestaat uit drie divisies: Kinderopvang, Zorghotels en Ouderenzorg. In Nederland bieden wij uitsluitend kinderopvang aan. NHC, en dus ook Norlandia kinderopvang, is een maatschappelijk verantwoorde onderneming, Zij is een serieuze en......
Lees meer over Norlandia

Norlandia
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Docent Aardrijkskunde

  Vandaag geplaatst door Maandag® Den Haag

  Houd jij de klas toch graag bij de les? En heb jij een aardrijkskunde bevoegdheid? Zijn demografische verschillen, topografie en het klimaat daarbij ook nog jouw passie?  Stuur me dan snel je cv of bel me even op.Voor een van onze opdrachtgevers ben ik op zoek naar een docent aardrijkskunde en natuurlijk zet ik daar graag iets tegenover. Bijvoorbeeld: -         ­ Een marktconform salaris volgens CAO VO. -         Flexibiliteit binnen de zekerheid van een dienstverband -         8% vakantie...

  Maandag®
 • Docent Frans

  Vandaag geplaatst door Maandag® Den Haag

  Voel je je meteen geroepen hier verandering in te brengen? En doe je dat gelijk het liefst voor een groep? Heb je daarbij ook je bevoegdheid tot lesgeven op zak? Dan kom ik graag met jou in contact.Hoe ? Heel simpel, links vind je mijn contact gegevens en anders onderaan de solliciteerbutton. Nog niet helemaal overtuigd?Ik bied jou graag :-         Flexibiliteit binnen de zekerheid van een dienstverband -         Een marktconform salaris volgens CAO VO. -         8% vakantie...

  Maandag®
 • Docent Lichamelijke opvoeding

  Vandaag geplaatst door Maandag® Rotterdam

  Sport en bewegen! Het gymlokaal is jouw domein…Met spoed zijn wij op zoek naar een docent Lichamelijke opvoeding (0,9 fte) voor een school in regio Rotterdam. Je geeft lichamelijke opvoeding aan leerlingen van de MAVO.Het betreft een tijdelijke vacature i.v.m. een zwangerschapsvervanging. 

  Maandag®
 • Groepsleerkracht Cluster 3 Onderwijs

  Vandaag geplaatst door Maandag® Rotterdam

  Ben jij het gezicht voor de klas die de leerlingen in het clusteronderwijs nodig hebben? De leerlingen hebben een (ernstig) meervoudige beperking, zijn langdurig ziek, of hebben fysieke beperkingen. Jij weet iedere leerling te stimuleren en de extra ondersteuning te bieden die zij nodig hebben. Door middel van positieve benaderingen, oplossingsgericht handelen en het omzetten van het negatieve naar het positieve, geef jij de klas een boost! Ik zoek een docent die sterk in de schoenen staat,...

  Maandag®
 • Leerkracht SBO

  Toegevoegd op 16-11-2018 door Maandag® Den Haag

  Vind je het ook zo koud in de ochtend? Maak je geen zorgen, bij deze school krijg je een warm onthaal van de kinderen van het speciaal basisonderwijs.Voor een school in regio Haaglanden ben ik op zoek naar leuke juffen of meesters die graag aan de slag gaan met kinderen op het speciaal basisonderwijs. Deze leerlingen zoeken een leerkracht die sterk is in het opbouwen van een band met deze doelgroep. Hiërarchisch lesgeven is geen optie. De relatie tussen leerlingen en leerkracht is op dit type...

  Maandag®

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank