Customer Service Representative B2B

Baan gegevens

 • Bedrijf: Start People
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 08-11-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Hoofdoel van de functie:
Zorgdragen voor correcte en tijdige beantwoording van alle vragen van klanten eventueel in overleg met andere afdelingen en derde partijen. De medewerker Customer Care B2B is een gesprekspartner en belangenbehartiger op het gebied van service en adviserende verkoop voor al onze klanten.

- Je bent verantwoordelijk voor het bouwen aan- en het onderhouden van waardevolle loyale klanten.
- Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en juist interpreteren van klantvragen en klantgedrag en het afstemmen van het te volgen proces. Daarbij denk je verder dan je neus lang is en kijk je naar wat goed is voor T-Mobile en de klant. Je onderneemt alle acties die benodigd zijn om de klantvraag in één keer goed af te handelen.
-Je bent verantwoordelijk voor het adviseren en verlenen van excellente service aan klanten op pro- en reactieve wijze, zowel op service- als op commercieel vlak. Hierbij anticipeer je op wensen en behoeften van klanten.

- Je bent de klantexpert en beschikt over specifieke kennis van de verschillende producten, diensten van T-Mobile. Je leert snel hoe de systemen werken en kunt linken leggen tussen producten, diensten en systemen.
-Je bent verantwoordelijk voor het op een juiste wijze registreren van klantcontacten in de juiste systemen zodat er altijd een helder en volledig klantbeeld is.
- Je bent verantwoordelijk voor het initiëren en oppakken van initiatieven ten behoeve van de operationele efficiency en het optimaliseren van processen.
- Je bent verantwoordelijk voor jouw persoonlijke en het (zelf organiserende) team functioneren. De kennis is up to date en resultaten op target. Je straalt enthousiasme uit, benadert zaken proactief, bent flexibel, spreekt collega’s aan, je bent positief en realistisch.
- Je handelt conform de richtlijnen en kaders van T-Mobile.

Gestelde eisen

 • Opleidingsniveau: minimaal MBO4 werkniveau, HBO denkniveau een pré.
 • Je hebt ervaring in een service- of sales gerichte functie met professioneel (zakelijk) klantcontact.
 • Je hebt affiniteit met en interesse in mobiele telecommunicatie.
 • Goede schriftelijke- en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in zowel Nederlands als Engelse taal.

Eigenschappen die wij graag terugzien:

 • Be Daring;
  Neem initiatief, wees proactief en spreek je collega’s aan, kom maar op met die feedback alleen zo verbeteren we onze processen en maken we klanten en medewerkers blijer!
 • Take Ownership;
  Neem die verantwoordelijkheid, zorg dat die klant geholpen wordt in 1x, wees zelfredzaam, wees flexibel, ben professioneel, heb zelfreflectie en wees je bewust van je eigen resultaten.
 • Collaborate;
  Werk samen, neem samen de verantwoordelijkheid om die teamtargets te halen, organiseer leuke dingen samen.
 • En natuurlijk een goede dosis humor en gezelligheid!

Uren

32

Salaris

1907

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

voor langere tijd

 • Parttime functie met kans op vast dienstverband
 • Per direct beschikbaar
 • Reiskostenvergoeding, goed aan te reizen vanuit Rotterdam, Leiden en Den Haag
 • Openingstijden maandag t/m vrijdag 08.00-20.00 uur.
 • Vaste werkuren tussen 28-32 uur.
 • Ruime beschikbaarheid, woensdagavond en vrijdagavond in ieder geval roulerend beschikbaar.
 • Salaris 11 euro per uur.

Informatie over Start People

Afdeling:B2B / B2B Customer Operations / CC B2BDe afdeling bestaat uit ongeveer 25 medewerkers en 2 Teammanagers Inhouse. In 2017 wordt dit team een zelf organiserend team waarin zelfredzaamheid, samen verantwoordelijk en resultaatgerichtheid belangrijke speerpunten zijn.Doel- en Strategie van de afdeling:De afdeling CC B2B is primair verantwoordelijk voor het leveren van excellente operationele service richting zakelijke klanten, uit het klein zakelijk (soho/vse) segment. De afdeling is primair aanspreekpunt voor beheerders, contactpersonen en eindgebruikers voor alle servicegerichte vragen. Persoonlijke en hassle free service zijn de belangrijkste uitgangspunten. Verhogen van het aantal loyale klanten en de omzet is hierbij een belangrijk einddoel.

Start People
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Commercieel Medewerker Binnendienst (Startersfunctie)

  Vandaag geplaatst door Office

  Ben jij op zoek naar een starters functie als Commercieel Medewerker Binnendienst? Ben jij woonachtig in de omgeving Delft, starter in de markt en zit commercie in je bloed? Wil jij in de toekomst de stap maken naar de buitendienst? Dan ben ik op zoek naar jou! Je komt te werken in een leuke informele organisatie gespecialiseerd in energietechniek. Wat ga je precies doen?Fungeren als aanspreekpunt voor klanten en opdrachtgevers;Actief onderhouden van je klanten en relaties;Opbouwen van je...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Financieel adviseur bij ING gezocht door heel Nederland

  Toegevoegd op 16-11-2018 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Jij zorgt er elke dag voor dat de klant zich welkom voelt door jouw persoonlijke ontvangst en passend advies. Als financieel adviseur help jij klanten met alles omtrent financiële vraagstukken. Zo help je bijvoorbeeld Maartje met het doorvoeren van een adreswijziging, omdat zij gaat samenwonen met haar partner. Of je opent samen met Hans een spaarrekening voor zijn net geboren kleindochter. Oftewel, jij weet alles als het gaat om de bancaire producten die ING te...

  YoungCapital
 • Goed bijverdienen als verkoopmedewerker voor Apple

  Toegevoegd op 16-11-2018 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Je werkt op de bekende Apple afdeling van de MediaMarkt. Samen met een échte Apple specialist geef je de klanten een zo goed mogelijk advies over de populaire producten van Apple. Je vindt het leuk om mensen te enthousiasmeren en werkt daarnaast graag in een winkel. Het gaat om verschillende MediaMarkt vestigingen door het hele land. Je werkt overdag en de werkdagen zijn 18, 21, 22, 23, 27, 28, 29 30 december en 2,3,4,5,6 januari. Met de feestdagen ben je dus...

  YoungCapital
 • Word financieel adviseur bij ING door heel Nederland

  Toegevoegd op 15-11-2018 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als financieel adviseur ga jij iedere dag vol energie naar je werk om vervolgens met een glimlach weer naar huis te gaan. Want wat jij wil is mensen vooruit helpen, en dat is precies waar ING voor staat. Tijdens je werk help je klanten met een financieel advies en maak je iedere klant ontmoeting memorabel. Je komt in contact met verschillende soorten klanten, bijvoorbeeld met Jim en Hannah die net samen gaan wonen en een gezamenlijke rekening willen openen. Of met...

  YoungCapital
 • Account manager buitendienst

  Toegevoegd op 14-11-2018 door Start People

  Als Accountmanager New Business ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantenbestand door actieve prospectie bij kleine tot middelgrote bedrijven (tot 500 medewerkers) in de regio Haaglanden.Je staat in voor de verkoop en verhuur van totaalcontracten voor CWS-artikelen en –services bij prospecten. Je bezoekt prospecten en nieuwe klanten, voert conceptuele verkoopgesprekken, geeft productinformatie en advies over onze service en diensten.Je biedt oplossingen op maat aan je...

  Start People

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank