Monteur kozijnen

Baan gegevens

 • Bedrijf: ZIN om te werken
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 19-01-2020
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Montagemedewerker

  Gisteren geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  In een kleine team werk je samen met jouw collega's en verrichten jullie samen montage werkzaamheden op een veilige en verantwoorde manier. Projecten zijn altijd voor kortere periodes en zijn altijd op locaties bij opdrachtgevers in heel Nederland.

  iDealMatch
 • Servicemonteur Binnendienst

  Gisteren geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Als servicemonteur binnendienst verricht je onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan de interne transportmiddelen. Verder ben je verantwoordelijk voor het registreren van alle werkzaamheden.

  iDealMatch
 • Werkvoorbereider

  Gisteren geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Ga jij ervoor zorgen dat onze opdrachten goed voorbereid zijn en van een leien dakje gaan? Dan zoeken we jou! Bij onze opdrachtgever zijn ze namelijk op zoek naar een werkvoorbereider die zelfstandig aan de slag gaat met het voorbereiden van verschillende projecten. Je maakt de werkplanning en regelt alles wat daarbij komt kijken. Heel afwisselend werk dus, het wordt zeker niet saai!Wat zijn jouw uitdagingen?Voorbereiden van opdrachten, bepalen van de status en plannen van de...

  iDealMatch
 • Dakdekker

  Gisteren geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Als dakdekker ga je je voornamelijk bezighouden met daken aanleggen, onderhoud verrichten aan kapotte daken en verwijderen van oude daken. Verder ga je je bezig houden met:Aanleggen van verschillende soorten dakbedekking;Je kunt werken met lood, koper en zink;Ook zijn kunststof en bitumen geen probleem;Strippen van oude daklagen;Soldeer, timmer en laswerkzaamheden.

  iDealMatch
 • Verzorgende 3 IG, s-Gravenhage

  Gisteren geplaatst door Zorgwerk

  Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in 's-Gravenhage en regio Haaglanden. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en Ouderen.Mensenwerk is het belangrijkste ingrediƫnt van zorgverlening. Elke werkdag ga je om met hulpbehoevenden. Soms word je gezien als beste vriend(in), soms als laatste strohalm. Het is daarom van enorm belang dat jij oprechte aandacht toont voor de mensen die je verzorgt. Kun je goed luisteren en hou je...

  Werkzoeken.nl

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank