Projectleider/ manager Elektrotechniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: ZIN om te werken
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 19-01-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenHaagVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Haag.
 • Service & Onderhoudsmonteur

  Vandaag geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Je vertrek je na het klaarmaken van je lunchpakket naar je servicewagen. Deze is 's nachts netjes bevoorraad zodat je niet onnodig vroeg je bed uit hoeft om eerst je spullen te verzamelen op kantoor. Met de radio op de achtergrond, start je de motor en begint je werkdag. Dagelijks bezoek je bedrijven die gebruik maken van onderhoudscontracten aan de klimaat installaties. Dit kan dus zowel koeling zijn als verwarmingsinstallaties. Meestal zijn de klanten grote winkels zoals kruidvat, Hema en...

  iDealMatch
 • Allround Bedrijfsleider

  Vandaag geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Je werkzaamhedenbestaan voornamelijk uitrekenen van projecten voor opdrachtgevers. Jebent hierbij verantwoordelijk voor meer-/minderwerken, het uitwerkenvan offertes, het aanvragen van prijzen van materiaal, onderaannemers enz enz. We hebben het hier over een familie bedrijf dus een zeer platte organisatie waar iedereen meewerkt. Een echte familie gevoel en nooit denkt iemand dat is niet mijn werk! Nee we helpen elkaar en doen wat er moet gebeuren op het moment dat het nodig is.

  iDealMatch
 • Montagemedewerker

  Gisteren geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  In een kleine team werk je samen met jouw collega's en verrichten jullie samen montage werkzaamheden op een veilige en verantwoorde manier. Projecten zijn altijd voor kortere periodes en zijn altijd op locaties bij opdrachtgevers in heel Nederland.

  iDealMatch
 • Servicemonteur Binnendienst

  Gisteren geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Als servicemonteur binnendienst verricht je onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan de interne transportmiddelen. Verder ben je verantwoordelijk voor het registreren van alle werkzaamheden.

  iDealMatch
 • Werkvoorbereider

  Gisteren geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Ga jij ervoor zorgen dat onze opdrachten goed voorbereid zijn en van een leien dakje gaan? Dan zoeken we jou! Bij onze opdrachtgever zijn ze namelijk op zoek naar een werkvoorbereider die zelfstandig aan de slag gaat met het voorbereiden van verschillende projecten. Je maakt de werkplanning en regelt alles wat daarbij komt kijken. Heel afwisselend werk dus, het wordt zeker niet saai!Wat zijn jouw uitdagingen?Voorbereiden van opdrachten, bepalen van de status en plannen van de...

  iDealMatch

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank