CV's van Werkzoekenden met Meer dan 10 jaar ervaring


Hieronder vindt u alle werkzoekenden in Den Haag met Meer dan 10 jaar ervaring die ingeschreven staan op DenHaagVacatureBank.nl.

  • Enthousiaste, hardwerkende jonge vrouw

    Laatste update CV: Vandaag
    Plaats: Den haag, Zuid-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Leer-werk overeenkomst, Vast contract

    Ik ben een harde werkster, communicatief sterk, sociaal, enthousiast en altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken. Ik ben zeer flexibel ingesteld, leergierig en pak werkzaamheden snel op. De sociale contacten met collega's en de klanten vind ik prettig. In hart en nieren ben ik een verkoopster die in winkels haar passie vind. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen Bekijk het complete CV

  • CV Romeo Delta

    Laatste update CV: 13-03-2019
    Plaats: 's-gravendeel, Zuid-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

     In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het ISO 9001 kwaliteitssysteem.Ik breng dit graag over op mijn collega's waardoor een goede samenwerking ontstaat. Een goed contact met collega's vind ik zeer belangrijk Bekijk het complete CV

  • Dynamic experienced multilingual lawyer

    Laatste update CV: 09-03-2019
    Plaats: Buitenland, Buitenland
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Detachering/Interim, Vast contract, Tijdelijk contract, Freelance, Thuiswerk, Stage, Vrijwilliger, Leer-werk overeenkomst, Bijbaan

    Margaret Sharaf Frearson ENGLISH: Mother tongue URDU, Pushto, Punjabi: Fluent FRENCH: working knowledge Multilingual Dynamic Lawyer & Teacher Education University New York Bar exam (Feb 2016) Legal Practice Certificate, West London University, UK Ll.B. (Hons.), University of London, UK MA (English Lit Bekijk het complete CV

  • Archiefmedewerker, administratieve ondersteuning mbo+ niveau

    Laatste update CV: 13-02-2019
    Plaats: Den haag, Zuid-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

     Ik kan zowel zelfstandig als in een team samenwerken. Werk ook graag volgens bepaalde instructies. Ben bekend en kan ook werken met office-programma's (outlook, word, excel). Momenteel al jaren werkzaam in Den Haag bij de gemeente als medewerker servicedesk bij Ingenieursbureau (algemene ondersteuning, inkoop, beheer dienstauto's, hand- en spandiensten). Ben eigenlijk toe aan een nieuwe uitdaging. Bekijk het complete CV

  • Sociaal Werker- Coach

    Laatste update CV: 13-02-2019
    Plaats: Den haag, Zuid-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

     In mijn loopbaan heb ik bij diverse gemeentes als re-integratieconsulent gewerkt. Ik heb hierbij met caseloads gewerkt, mensen van informatie en advies voorzien en trajecten uitgezet en gemonitord. Middels gesprekstechnieken heb ik de hulpvraag van de klant steeds beantwoord en deze doorverwezen naar de gewenste instanties. Ik werk graag met mensen in de vorm ondersteuning, begeleiding en coaching. Bekijk het complete CV

  • Betrouwbare, ervaren en out reachende dienstverlener.

    Laatste update CV: 04-02-2019
    Plaats: Voorburg, Zuid-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

    Vanuit mijn kennis en ervaring met jeugd/jongeren, de jeugdhulpverlening en de sociale, culturele en maatschappelijke achtergronden van de cliënten, denk ik een bijdrage te kunnen leveren aan duurzame oplossingen voor de individuele, ontwikkelings- en/of opvoedingsproblemen van cliënten. Mijn contactvaardigheden, doorzettingsvermogen en open benadering bij soms ingewikkelde of hardnekkige problematiek, zie... Bekijk het complete CV

  • Ik ben een ervaren SAP FICO consultant

    Laatste update CV: 04-02-2019
    Plaats: Amstelveen, Noord-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Freelance, Tijdelijk contract, Vast contract

     Ik heb veel ervaring in SAP FICO; als zodanig heb ik 25 jaar gewerkt voor Siemens extern bij klanten, en intern voor het SAP AMC. Ik heb gewerkt in diverse landen binnen en buiten Europa Bekijk het complete CV

  • Ervaren project- en systeemmanager

    Laatste update CV: 25-01-2019
    Plaats: Den haag, Zuid-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract

     Ik ben een rustige man die hard werkt en duidelijkheid en communiceren belangrijk vind. Mijn voorkeur gaat uit naar een functie in het gebied onderhoud, waarin ik mijn kennis graag wil uitbreiden en mijn toekomst wil opbouwen. Een persoon die het belangrijk vind om samen tot het gewenste resultaat te komen en zelfstandigheid fijn vind. Eigenschappen die bij mij horen zijn; stabiel, verantwoordelijk, geduldig en... Bekijk het complete CV

  • Een sociaal gedreven werkbegeleider die familie weet te maken met de doelgroep.

    Laatste update CV: 20-01-2019
    Plaats: Zoetermeer, Zuid-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

    Met Eric haalt u een sociiaal, servicegerichte, klantvriendelijke, en betrokken teamspeler met oog voor detail binnen. Mijn profielschets: • Sterke communicatieve vaardigheden • Proactief • Empathisch vermogen • Initiatiefrijke teamplayer met humor • Oplossingsgericht in denken en handelen Het werken met en voor mensen geeft mij veel energie. Samen kom je tot grotere prestaties... Bekijk het complete CV

  • Ik ben een ervaren administratief medewerker en zoek een baan in de adm. sector

    Laatste update CV: 15-01-2019
    Plaats: Den haag, Zuid-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Tijdelijk contract, Vast contract

    Mijn kernwaarden zijn integriteit en loyaliteit jegens de werkgever en nauwgezetheid, volledigheid en perfectie jegens het werk. Ik heb eeb grote affiniteit met vreemde talen en wens deze ook meer professioneel in te zetten. Stress en werkdruk zijn mij niet vreemd doch door het stellen van prioriteiten zorg ik ervoor dat de continuiteit van het werk niet in gevaar komt en dienstverlening aan klanten gewaarborgd blijft. Bekijk het complete CV

  • Teamleader/coordinator beveiliging

    Laatste update CV: 24-12-2018
    Plaats: Waddinxveen, Zuid-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Tijdelijk contract, Vast contract

    Mijn ervaring binnen het beveiliging heb ik opgedaan bij Shell International B.V. bedrijfsbeveiliging. Een omgeving waarin alle raakvlakken van beveiliging ter sprake kwamen. Ik ben sterk in aansturen van medewerkers, objectief, plannen en organisatorisch sterk. Ik vind loyaliteit voor de werkgever belangrijk. Mijn meest relevante werkervaring is 36 jaar als security teamleader bij Shell International B.V. in Den... Bekijk het complete CV

  • Toegewijde administratieve kracht

    Laatste update CV: 29-11-2018
    Plaats: Den haag, Zuid-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Thuiswerk, Vast contract

     Ik werk graag in een dynamische omgeving, heb geen 9 tot 5 mentaliteit. Ik ben flexibel, empatisch, nauwkeurig, ordelijk, een teamplayer, maar zelfstandig werken is ook geen probleem. Ik help graag anderen als het werk het toe laat en probeer daar waar nodig oplossingsgericht te werken. Bekijk het complete CV

  • Ondernemend zelfstandige transportplanner

    Laatste update CV: 26-11-2018
    Plaats: Vlaardingen, Zuid-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

     mijn c.v. bestaat behalve uit arsenaal opleidingen en werkervaringen in het wegtransport ook een diversiteit aan opleidingen en customer service bij IBM. Bekijk het complete CV

  • Sociaal werker, projectmedewerker, onderwijsmedewerker, creatieve coaching

    Laatste update CV: 19-11-2018
    Plaats: Leiden, Zuid-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

     Ik zoek werk in de sociale sector, of in onderwijsinstellingen (zoals HBO, MBO) ondersteunend of als docent. Interesse ligt ook in milieu sector, dus passende functies in deze branche sta ik ook voor open.  Bekijk het complete CV

  • Bewegingstechnoloog en sportliefhebber op zoek naar een nieuwe uitdaging.

    Laatste update CV: 30-10-2018
    Plaats: Nootdorp, Zuid-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

    Na afgeronde opleiding bewegingstechnologie begonnen als WMO consulent. Vervolgens 16 jaren voor een biomechanisch adviesbedrijf (BMA-Ergoomics) gewerkt als serrvicemonteur en werkplekadviseur. In 2017 mijn hart gevolgd en begonnen in de fietsbranche. Na 2 tegenvallende werkgevers, nu actief op zoek naar een nieuwe passie, qua werk, en liefst dichtbij mijn grootste passie, namelijk sport in de grootste zin van het woord. Bekijk het complete CV

DenHaagVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Haag

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Haag? Op de DenHaagVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenHaagVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank